Naučite da joj dirate grudi tako da vas sutra hvali kod drugarica

Postoje muškarci koji vole zadnjicu, muškarci koje vole grudi, i muškarci koji vole muškarce. Ali, da se ne lažemo – svi muškarci zapravo vole grudi. Međutim, ne znaju svi kako se sa njima ispravno postupa. Uz ovih osam koraka vaš dodir će postati nezaboravan.
Grudi

Grudi, Foto: Shutterstock

1. Uhvatite je otpozadi

Jeste vizuelno bolje kada se ona nalazi  pred vama i kada možete da gledate ono što dirate, ali je zapravo mnogo prijatnije ako se vi nalazite iza nje. Tako ćete moći celom šakom da joj obuhvatite grudi, i moći ćete bolje da kontrolišete dodir, jačinu i pokrete. Imajte na umu da se kod žena luči oksitocin – hemijska supstanca od koje se osećaju bolje – kada im partner dira grudi, pa će ovo imati sjajan efekat na više nivoa. Za bolji efekat, možete da stanete ispred ogledala.

2. Koristite usta i jezik

Opšte je poznato da muškaci vole da koriste jezik i usta kada su grudi u pitanju. Žene koje uživaju u diranju grudi takođe uživaju i u njihovom ljubljenju, ali samo ako znate šta radite. Naime, momci u ovoj akciji češto umeju totalno da se izgube, pa ne vode računa o jačini kojom ljube, što može da bude jako neprijatno za ženu. Budite nežni i posvetite isto pažnje levoj kao i desnoj. Da se ne ljuti.

3. Nakvasite je

Kada može da bude veoma erotično mesto, posebno ako volite topliju vodu. Visoka temperatura će podstaći krvotok i učiniti da joj koža postane osetljivija, pa će svaki dodir da doživljava još jače. Tu je i sapun, kao i tuš – tako da možete da budete jako kreativni. Doduše, najbolje je da ovde obavite samo predigru, pa se posle ipak uputite u krevet kako biste izbegli povrede u kadi.

4. Brushalter vam nije neprijatelj

Dobro, već znamo da ne možete baš najbolje da se snađete kada je u pitanju skidanje brushaltera u mraku, ali to ne znači da ova prepreka treba da vam uništi veče. Naime, i maženje preko brusa može da bude jako seksi! Maženje grudi preko brusa – posebno ako je on tanak – može da stimuliše ženu na način na koji dodir golih grudi nikad ne može.

5. Budite nežni

Ne treba da se ponašate kao da ste u usporenom filmu – ali zaboravite i na one grube potkrete iz porno filmova! Retko koja žena zaista uživa u divljačkom hvatanju i gnječenju grudi, dok je senzualno maženje poželjno apsolutno za sve. Ukoliko to radite svega par minuta, mežno maženje može da bude jako uzbudljivo. Ipak, ne preterujte – posle deset minuta ovakvog maženja, sigurno će se smoriti.

6. Zadirkujte je

Vervotno želite da što pre stavite ruke na njene grudi i da dodirnete svaki deo njih, ali ponekad je manje zaista više. Umesto da se odmah bacite u akciju, zadržite ruke par milimetara iznad njenih grudi – ovo će podići uzbuđenje i sigurno će je stimulisati. Dalje, dodirujte je svuda po grudima, ali bradavice (koje su najosetljivije) ostavite za kraj.

7. Budite i malo grubi

Neka vam jedna stvar bude jasna – nikad ne smete da budete previše grudi prema njenim grudima i da ih gnječite. Ne samo da neće uživati u tome, već ćete i vi izgledati kao neiživljeni tinejdžer (a čak i ako to jeste, ne želite da ostavljate takav utisak kad dođe do ‘vatanja). Međutim, ovde postoji malo prostora za grublje dodire ali samo ako ne traju dugo i ako su – i ovo je najbitnije – u pravim trenutku. Ako ne možete da procenite kad je taj trenutak, možda još uvek niste spremni za seks.

8. Bra-da-vi-ce!

Najbitniji deo grudi, najosetljiviji i svakako zahteva najviše pažnje. Mnoge žene se žale da se muškarci prema njihovim bradavicama odnose kao prema duhmićima u liftu – što nije nova fora, ali nažalost i dalje je aktuelna. Nadražaji koji dolaze od ženske bradavice idu u isti deo mozga kao i oni koji nam stižu od klitorisa i vagine, tako da je pravilno hendlovanje bradavicama od krucijalne važnosti. Budite nežni, koristite jezik i ne preterujte. Ponovo, pola sata čistog balavljenja bradavice svakoj ženi će ubiti želju za seksom.

 

izvor: 24sata

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *