Istraživanje otkriva: Seksualni život Srpkinja je uzbudljiviji nego što mislite

U proseku žena ima pet seksualnih partnera globalno posmatrano, dok prosečna žena u Srbiji ima šest seksualnih partnera, otkriva novo međunarodno istraživanje.
Naše žene tvrde da vole seks i da imaju dosta partnera

Foto: Vesna Lalić

Naše žene tvrde da vole seks i da imaju dosta partnera.

Rezultati istraživanja pokazali su i da žene u Srbiji u proseku imaju seks 2,4 puta nedeljno, što je malo bolje od evropskog proseka, pokazuju poslednji rezultati međunarodnog istraživanja.

Globalno posmatrano, 40 odsto anketiranih žena imale su seks sa jednim do tri partnera, a u Srbiji je taj broj 26 odsto anketiranih žena.

Sa druge strane, 10 odsto ispitanica imalo preko 10 partnera, a u Srbiji je taj procenat nešto viši i iznosi 11 odsto.

Žene, čini se, češće menjaju partnere u Austriji i Velikoj Britaniji gde je prosečan broj partnera devet i osam respektivno, dok su u Vijetnamu upitane žene odgovarale da su imale samo jednog seksualnog partnera.

Srpkinje smatraju da su vrlo emancipovane i da planiraju svoj seksualni život, dok sa druge strane rezultati pokazuju da nisu edukovane o dostupnim kontraceptivnim metodama, u društvu u kome je abortus visoko prihvaćen.

Naše žene tvrde da vole seks i da imaju dosta partnera. Više od trećine ispitanica nema ništa protiv seksa bez ljubavi, čak je i visoko prihvaćen, kao i seks na prvom sastanku, a zanimljivo je da je stopa slobodnih devojaka, odnosno žena, nešto veća nego prosečna.

U istraživanju je učestvovalo čak 7.000 žena između 15-49 godina iz 15 zemalja, kao što su Austrija, Španija, Rusija, Litvanija, Češka, Poljska, uključujući i Srbiju.

 

izvor: 24sata

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *