Evo zbog čega je ovo godina vagina

Najnoviji trend među poznatima postaje pokazivanje vagine. Do nedavno, naslovnice časopisa su uglavnom krasile zadnjice poznatih ličnosti, ali kako vreme odmiče i taj trend se menja.

Do nedavno je pokazivanje guze bio trend, ali sada sledi epoha vagina…

 

Navikli smo već da se Kim Kardašijan slika gola i da pokazuje svoju zadnjicu na koju je ponosna, ali ove godine je to ponovo učinila za “Love” magazin, ali ovaj put  iz druge perspektive. Sada je pokazala svoju vaginu. Da li će i njena vagina imati uspeha i broj naslovnica kao njena guza? Vreme će pokazati.

 

Kim se slikala za magazin “Paper”

 

Gvinet Paltrou je na svom blogu objavila spa tretman za svoju vaginu. Iako se ginekolozi ne slažu sa njenim predlogom, činjenica je da tretman na kome se vagina izlaže vodenoj pari odavno već postoje i da žene ih rado praktikuju.

 

 

U nadi da se podigne svest o zaštiti od neželjene trudnoće, Alison Turkos, abortus savetnik,objavila je na svom Tviteru snimak zahvata stavljanja spirale.

 

Kloi Kardašijan je inače poznata da nema granice kada je u pitanju deljenje svoje inteme, a to je ujedno bio i slučaj kada je na svom Instagram profilu objavila ime svoje vagine. Nazvala ju je Kamil. Možda će od sada biti poznatija kao Kamil Kardašijan?

 


Verovali ili ne, sada postoji i trening za vaginu. Holistčki seks trener, Kim Anami započeo je program za jačanje vaginalnih mišića, koji poznate Kegelove vežbe baca u senku. Naime, u pitanju je kurs u trajanju od 8 nedelja, koji se sastoji od dizanja tegova, meditacije i lekcija iz anatomije.

 

izvor: Blic zena

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *