Evo zašto su žene sa oblinama sjajne u krevetu

Ako volite dame sa oblinama, onda će vas ovo zanimati – pročitajte deset razloga zašto su one odlične u krevetu.

Evo zašto su žene sa oblinama sjajne u krevetu

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

SamopouzdanjeVelike grudi i zanosna zadnjica kojima muškarci mogu da se pozabave nisu jedini razlozi zašto su ove dame seksi, već to što su svesne svog ženstvenog tela. Lepota i seksepil možda nemaju mnogo veze sa veličinom tela, ali itekako imaju sa samopouzdanjem. Da vas podsetimo – žene koje imaju više samopouzdanja (čitajte: žene sa oblinama) su bolje u krevetu.

I nauka potvrdila

Naučna istraživanja pokazuju da su muškarci “programirani” tako da ih privlače žene sa oblinama. Ko bi mogao da odoli toj figuri peščanog sata?!

Zdrav (seksualni) apetit

Ništa nije seksepilnije od žene koja zna da uživa – jede kolač kada joj se jede, popije čašu vina onda kada to želi, a kada poželi orgazam, spremite se…

Život je kratak…

…da biste ga proveli sa devojkom koja je opsednuta unosom kalorija i koja će vreme posle seksa umesto za maženje iskoristiti za pričanje o novoj dijeti.

Velike grudi

OK, nemaju sve “zaobljenije” devojke velike grudi, ali uglavnom imaju veće nego one manekenskog tipa građe. Da dodamo – nije sve u grudima, ali nije na odmet ako devojka ima lepe grudi.

Zadnjica

Istraživanje je pokazalo da žene sa većom pozadinom rađaju inteligentniju decu zbog veće količine omega 3 masnih kiselina skladištenih u zadnjici. Ako mislite da guza Kim Kardašijan mami muške uzdahe samo zbog toga što je utegnuta u usku haljinu, razmislite ponovo – muškarcima je to podsvesno znak da je žena boljeg reproduktivnog zdravlja.

Fokus na zabavnim stvarima

Dame sa oblinama neće trošiti vreme pokušavajući da se uvuku u farmerke tri broja manje, već na mnogo zabavnije stvari – nove seks poze, rasplamsavanje strasti…

Udobnost

Složićete se, bujne grudi oblih devojaka su idealno mesto na koje možete da naslonite glavu nakon dobre “akcije”.

One su pravi supermodeli

Ako malo bolje razmislite, shvatićete da su zaobljene devojke stotinama godina unazad bile sinonim za lepotu i seksepil – sve dok modnu pistu nisu preuzeli “hodajući skeleti”. Stotine godina istorije ne mogu da omaše!

Poznate dame sa oblinama

Pomislite samo na Dženifer Lopez, Kim Kardašijan, Keli Bruk… Verovatno ne treba ništa više da dodamo.

 

izvor: Mondo.rs

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *