6 razloga zašto bi žene trebalo da više masturbiraju

Za mnoge žene ovo je tabu tema. One ne razgovaraju o tome, a neke su suviše posramljene čak i da pokušaju. Ali vreme je da krivicu stavite sa strane.


Evo zašto žene treba češće da masturbiraju.

1) DOBRO JE ZA PSIHU

Zadovoljstvo po strani, orgazam ima tonu prednosti.

On vam razdrma imuni sistem, otklanja menstrualne grčeve, otklanja bol i pomaže da odbranite telo od infekcija. Doživljaj orgazma luči endofrin u telu, koji vam drma raspoloženje, otklanja stres i čini vas raspoloženijima.
2) MOŽETE DA ISTRAŽITE EROGENE ZONE

Postoji mnogo različitih načina kakoo možete da iskusite zadovoljstvo. Nisu svi načini vezani za klitoris. Masturbacija dopušta da istražite G tačku, bradavice, vrat, unutrašnje butine i druge zone zadovoljstva koje se nalaze na vašem telu.
3) VIDEĆETE KAKAV DODIR VAM PRIJA

Ne samo da ćete naučiti gde volite da budete dodirnute, možete da naučite kako volite da vas dodirnu. Možda volite grublje, možda nežnije. Golicanje ili zadirkivanje mogu takođe da vam se svide.
Eksperimentišite da bi znali šta vam najviše godi.
4) ČINI SEKS BOLJIM


Kako sve to znate, gde i kako želite da vas dodirne voljena osoba, možete te lekcije da prenesete u krevet i podelite sa partnerom. Recite partneru i vodite ga da bi imale više zadovoljstva u krevetu.
5) POVEĆAVATE POTENCIJAL SVOG ORGAZMA

Svaki put kada doživite orgazam, trenirate mišiće svojih ženskih delova. Ovi mišići kontrolišu snagu i jačinu orgazma. Što je jači orgazam, zadovoljstvo je bolje.
6) POVEĆAVATE MOĆ I ISKUSTVO

Pritisak da je još neko u igri u tim trenutcima ne postoji, tako da možete svoje vreme da iskoristite onako kako zaslužujete. Bez anksioznosti, užurbanosti, slobodni ste na sopstvenom terenu.
Jednom kad počnete da volite sebe, uključujući maksimum psihičkog zadovoljstva, otvaraju vam se vrata da volite sve ostalo u životu.

 

izvor: blic zena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *