Seks u čarapama je bolji!

Prema nekim studijama, veća je šansa da će žena doživeti orgazam ako tokom seksa ima čarape. Holandski naučnik, Gert Holstidž, otkrio je da je onima koji nose čarape udobnije i toplije. Tada se delovi ženskog mozga odgovorni za anksioznost, osećanje straha i opasnosti znatno umiruju.

Čarape kod žena stvaraju osećaj udobnosti i sigurnosti, pa se osećaju manje nervozno

Pre nego što su dobile čarape, samo 50 odsto žena doživelo je orgazam. Sa čarapama se taj procenat povećao na 80.

Da bi žene doživele orgazam, bitno je da se osećanja nesigurnosti i straha eliminišu. A čarape doprinose tome, jer stvaraju osećaj udobnosti.

A ponekad je jednostavno seksi da žena skine sve sa sebe i ostavi samo jedan komad odeće. Zašto da taj komad ne budu čarape, kad su već toliko korisne?

Osim ovog naučnog objašnjenja, postoje i drugi razlozi zbog kojih je seks u čarapama bolji od seksa bez čarapa, naročito u ovo doba godine.

1) GREJU VAM STOPALA KAD SE POTPUNO OTKRIJETE

Kolikogod seks bio vreo, ako je u sobi prohladno, stopala se prva smrzavaju. A ako imate čarape, možete da dozvolite sebi i da se otkrijete, a ne da stalno budete u grču.

 

2) MANJA JE VEROVATNOĆA DA ĆETE PASTI S KREVETA

Mnogo je lakše okliznuti se s kreveta nego što mislite. Čarape stvaraju dodatno trenje i u njima ste sigurniji. A ništa više ne podstiče odbojnost prema seksu nego povreda zadobijena tokom njega.
3) NEĆE VAS PREKIDATI POTREBA DA ODETE U TOALET

Kada se  stopala smrznu, bešika brzo odreaguje. Ako osećate potrebu za mokrenjem, sigurno nećete uživati u seksu u potpunosti.
4) NE MORATE DA BRINETE O PEDIKIRU

Ukoliko niste stigli da sredite stopala i odete na pedikir, čarape su savršeno trenutno rešenje. Nećete morati da odlažete seks zato što ne želite da on vidi vaša nedoterana stopala.

 

izvor: Blic zena

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *