Kako da ga ne uplašite svojim fantazijama

Seksualni ekspert Trejsi Koks otkriva vam kako da sprovedete u delo svoje najskrivenije fantazije. Saopštite mu svoju ideju kao da vas je on naveo na to ako se plašite da će ga vaše maštarije iznenaditi. Samo nikako nemojte da dopustite da ostanu neostvarene.

Ljudi obično smatraju da žene ustuknu svaki put kada im njihov partner otkrije neku svoju maštariju. Ali su, zapravo, muškarci ugroženiji, tvrdi stručnjak za seksualna pitanja, Trejsi Koks.

– Ako ga pitate da ispunite zajedno neku vašu seksualnu fantaziju, znači da želite da on bude inovativniji u seksu. Veliki broj muškaraca tvrdi da želi ženu koja će otvoreno da mu saopšti „uzmi me“. Ali u realnosti – najveći broj tih muškaraca gleda na takve žene kao na predatorke – priča Trejsi.

Kako ona kaže, postoje i muškaci koji će dobro reagovati na preduzimljivu ženu, na ženu koja želi da začini seksualni život.

Ali je mnogo više onih koji se negativno iznenade ženinim zahtevima, čak i kad pričaju da žele da im ona saopšti svoje fantazije.

Kakve god da su vam fanatazije, bilo da želite da budete Baba Mrazica, policajka, igračica ili nešto slično, Trejsi vam odaje trikove kako da to izvedete na najsigurniji način.

 

1) UBEDITE GA DA STE RAZUMELI DA JE TO NJEGOVA FANTAZIJA

Svako ko je dobar u ubeđivanju zna da će najbolje da nagovori svog sagovornika na nešto ako ga uveri da je stekao utisak da je ideja njegova.

 

2) NEKA MU BUDE JASNO DA STE MAŠTALI DA TO URADITE SAMO SA NJIM

Kada mu saopštite fantaziju, on će pomisliti „ko zna sa kim je to htela da uradi“ ili „da li je to već uradila sa nekim“. Ako ste to već uradili sa nekim, recite mu da niste. Tako će on imati utisak da ćete s njim po prvi put probati nešto.

 

3) RECITE MU DA MU PREDLAŽETE TO JER IMATE POVERENJA U NJEGA

Recite mu da ste sigurni da vas on neće osuđivati i da se pored njega dobro osećate, pa zbog toga možete sve da mu kažete.

 

4) RECITE MU DA TO PREDLAŽETE JER ŽELITE DA VAŠ SEKSUALNI ŽIVOT BUDE ŠTO BOLJI

Recite mu da ne želite da mu uz vas nešto fali i da se zato trudite da mu seks sa vama bude što uzbudljiviji.

 

5) BUDITE SVESNI ČINJENICE DA SE VEĆINA MUŠKARACA PLAŠI SEKSUALNO SAMOPOUZDANIH ŽENA

Bez obzira na to koliko je slobodouman, njemu je zastrašujuća činjenica da vam za užitak u seksu ponekad nije dovoljan samo njegov penis, nego da vam je potrebna i neka druga vrsta stimulacije.

Većina muškaraca će entuzijastično pristati da vam ostvari sve fantazije ako im uklonite strahove. Zato mu morate nežno saopštiti svoj predlog i morate biti taktični.

 

izvor: blic zena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *