10 neobičnih saveta za sjajan seks

Naučnici su se potrudili da ove godine dođu do rezultata koji mogu da poboljšaju seksualni život ljudi. “Cracked” je sakupio ona najzanimljivija.

Saveti koji sve rešavaju

1. Holandski naučnici su zaključili da nošenje čarapa tokom seksa olakšava postizanje orgazma. Hladnoća negativno utiče na seksualnu želju pripadnika oba pola.

2. Znoj tokom seksa nije ništa negativno. Sastavni deo znoja je androstadienon, derivat testosterona koji ima prijatan miris i budi požudu.

3. Nekoliko studija je pokazalo da izlaganje sunčevoj svetlosti kod muškaraca podiže nivo testosterona i da jača libido i želju za seksom.Za to je kriv vitamin D kojeg upijamo putem sunčevih zraka.

4. Kegelove vežbe jačaju mišiće na dnu karlice kod pripadnika oba pola.  One pojačavaju intenzitet orgazma i erekciju kod muškaraca. Sprečavaju inkontinenciju  i slabljenje mišica dna krlice kod žena posle porođaja.

5. Jedno  istraživanje je pokazalo da su muškarci s većim stomakom izdržljiviji u seksu od mršavijih muškaraca, prosečno za pet minta. Telesna masnoća izaziva porast ženskog hormona estradiola koji odlaže seksualni vrhunac.

6. Istraživanje Univerziteta u Ročersteru je pokazalo da većinu muškaraca privlače žene u crvenom.

7. Orgazam leči glavobolju, i onu najjaču, sjajan je lek protiv migrene.

8. Pre no što ćete nekom pružite oralni užitak, uzmite mentol bombonu. Užitak će biti bolji.

9. Žene pokazuju negativnu reakciju prema  muškarcima koji biraju parfem sličan parfemu koji koristi njihov otac, brat ili neki drugi član porodice. To je prirodni obrambeni mehanizam našeg tela od incesta.

10. Ljubljenje pojačava bliskot između partnera, uklanja stres i snižava holesterol. Jedna studija je  došla i do zaključka da trajanje jedne veze zavisi od toga koliko se partneri često ljude.

 

izvor: blic zena

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *