Nesigurnost kod muškaraca o kojoj ne žele da pričaju

Muškarci, za razliku od žena, ne vole mnogo da razmišljaju o sebi i da se analiziraju, a još manje da o svojim nesigurnostima razgovaraju sa nekim. Koji su njihovi najveći problemi?

SEKSUALNE PERFORMANSE

Njihov najveći problem u seksu jeste da li su dovoljno izdržljivi. Istraživanje u Novom Meksiku nedavno je utvrdilo da prosečan muškarac doživljava vrhunac zadovoljstva posle sedam minuta. Takođe, utvrđeno je i da se “prekratkim” seksom smatra onaj koji traje od jedne do dve minute, “odgovarajući” je od tri do sedam minuta, a “poželjan” je odnos koji traje od sedam do 13 minuta.
Seksolog Hari Fiš kaže da je ženama potrebno sedam minuta da dostignu orgazam.

 

BRED PIT

Međutim, sve više muškaraca spremno je da razgovara o svom telu. Šezdeset tri procenta muškaraca oseća da bi mogli malo da smršaju, 53 odsto ne voli da se slika bez odeće, a 41 odsto su zabrinuti šta drugi misle o njihovom izgledu.

 

Važno im je kakvi su u krevetu

Kao što je mnogim ženama figura Barbike neostvaren san, tako je savremenim muškarcima Bred Pit, na primer.

 

SEKSUALNO ISKUSTVO

Oni se plaše da imaju nedovoljno seksualnog iskustva, a pored toga užasno ih plaši partnerkina prošlost, i da li će ih ona porediti sa bivšima.

 

DUBINA DŽEPA

Uprkos svemu, tradicionalni patrijarhat je i dalje duboko ukorenjen u našoj kulturi. Muškarac je taj koji treba da opskrbljuje i brine za porodicu, i nijednom nije prijatno ako njegova lepša polovina više zarađuje od njega. Njen uspeh muškarac doživljava kao vlastiti neuspeh.

 

VUDI ALEN SINDROM

Bilo da je reč o veličini, obliku ili izgledu, muški polni organ je najveći urok muške nesigurnosti (ili samopouzdanja). Po pisanju Žurnala seksualne medicine, prosečan Amerikanac ima penis dužine 14,2 santimetara. S druge strane, prosečna dubina vagine je 10,1 santimetar, zbog čega se mnoge žele žale na povrede grlića materice zbog prevelikog penisa.

Čini se da muškarci sami sebi nameću nesigurnost zbog polnog organa. U svakom istraživanju u kome se od lepšeg pola traži da odredi šta ih privlači kod suprotnog pola, uglavnom će se na spisku naći privlačnost, ljubaznost, brižnost, smisao za humor i zajednički interesi, i nikad im na prvom mestu nije dužina penisa.

 

izvor blic zena

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *