Zavirite u elitni seksi klub za devojke

Lagana muzika, zvuk potpetica, besprekorne frizure i mnogo šampanjca. Na prvi pogled atmosfera u klubu “Skirt” u Londonu podseća na obična ženska druženja. Istina je daleko drugačija.

Novo mesto za žene u Londonu

Klub “Skirt “u Londonu je prvi elitni seksi klub namenjen isključivo ženama u Velikoj Britaniji. Muškarci u njega ne zalaze, a u najvećem broju ga posećuju udate žene u tridesetim, spremne za eksperimentisanje.  Čim zakorače u klub, na burme zaboravljaju.

Osnivač ovog kluba, Genevieve LeJeune, posećivala je sa dečkom londonske klubove za svingere i razočarala se. U njima se najviše pažnje posvećuje muškarcima.

– Želela sam nešto drugačije, nešto glamuroznije, mesto na kojem će se o svemu pitati samo žene. Pokušala sam sa malom grupom prijateljica, a muškarce sam u potpunosti isključila iz nje- rekla je ona.

Ova žena je, posmatrajući gošće svog klub, shvatila da većinu žena privlače druge žene. Ona ih ne naziva lezbejkama, već ženama koje slobodno eksperimentišu sa svojom seksualnošću.

Udate ili u dugim vezama, žene boravkom u ovom klubu sebe časte ludom noći, a nakon nje  se vrate svom uobičajenom životu.

Klub “Skirt” je prošlog meseca proslavio prvi rođendan, a njegova popularnost raste.

– Učlanjenje u klub je besplatno, ali svakog novog člana mora da preporuči neko od postojećih članova, i one moraju da ispune najvažniji kriterijum, moraju da budu veoma, veoma seksi- dodala je Genevieve.

Selekcija ima jasne razloge.

 

– Naše članice su veoma glamurozne, poslovne žene koje žive u gradu. One očekuju određen nivo prestiža,  kad je reč o piću, dizajnu, zabavi, sve mora da bude najbolje. One  isti nivo očekuju i kad su u pitanju žene koje dolaze u klub. One žele da se zabavljaju sa ženama sličnim sebe, pa je atraktivnost članica ključna- poručila je.

Bitno je i kakvoj odeći gošće dolaze u klub,”obična”, sportska garderoba se ne preporučuje. Pva žena kluba kaže da ona ne promoviše diskiminaciju već da jednostavno oslikava realan život u kojem svako bira partnera prema svom ukusu i potrebama. Naglasila je i da njene članice ne odlikuje samo lep izgled, već i pamet.

Kad je reč o ženama homoseksualne orijentatcije, njima je takođe dozvoljen ulazak u klub, ali im je

Genevieve poručila da ne očekuju da u njemu pronađu partnerku za ceo život. Žene u klub dolaze samo zbog avanture.

Gošće kluba u njemu se ponašaju onako kako one odluče, neke samo posmatraju, druge aktivno učestvuju na zabavama i spremne su da probaju sve. Zabave zvanično traju do dva sata posle ponoći, ali žene u klubu često ostanu do zore.

Sledeće godine “Skirt ” klub će se proširiti na Njujork, Majami i Toronto. Genevieve LeJeune je istakla da želi da stvori globalnu zajednicu žena, poručila je da žene vole muškarce, ali da oni jednostavno nisu dovoljni.

Statistika je pokazala da je 16 odsto žena u Velikoj Britaniji  imalo seksualno isikustvo sa osobom istog pola.

Homoseksualne veze česte su i u šoubiznisu, Kara Delevinj (22) zabavljala se sa glumicom Mišel Rodrigez (36), seksualna iskustva sa ženom priznale su i Anđelina Žoli, Amber Hard, Lejdi Gaga.

 

ISKUSTVO JEDNE GOŠĆE EKSKLUZIVNOG KLUBA

Jedna gošća kluba ima 38 fgodina. udata je, majka je jednog deteta i direktor jedne komapnije u Londonu. Bila je na tri zabave u “Skirt” klubu. Sve počinje od šampanjca, plesa, i traje dugo jer ženama je “potrebno da se zagreju”.

– U jednom trenutku sam otišla do kupatila jedne spavaće sobe.  Kad sam ušla u sobu, videla sam kako dve devojke vode ljubav. Pomislila sam: Mogu da gledam, da im se pridružim ili da odem”. Ostala sam i bilo je veoma uzbudljivo. Kasnije sam probala sa jednom devojkom i ostala sam do dva sata posle ponoći- rekla je ona.

Za nju je klub mesto gde može 100 odsto da istraži svoju “žensku seksualnost” bez prisustva muškaraca. Mužu je ispričala o svojim avanturama, on ih je prihvatio i  njih dvoje su veoma srećni zajedno. Sa njim često posećuje druge seksi klubove u Londonu. U “Skirt” naravno odlazi sama. U njemu najviše voli anonimnost , bez ikakve bojazni se prepusti uživanju.

 

izvor: blic zena

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *