12 znakova da je on “bomba” u krevetu

Postoji nekoliko znakova koji mogu da ti kažu šta da očekuješ u krevetu sa njim. Evo na šta treba da obratiš pažnju.

Seks poster
Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Grize nokteOvo je zaista odvratna navika, ali muškarci koji grizu nokte vole da ispituju svoje granice. Oni ponekad i preteraju i odu u krajnost, što se najčešće pretvara u strast – istraživaće vašu izdržljivost, a oboje ćete uživati. Dakle, to što on grize nokte nikako nije privlačno, ali može biti znak da te u krevetu očekuje dobar provod.

Ima psa

Momci koji imaju psa ili nekog drugog kućnog ljubimca, navikli su da potrebe drugih stavljaju na prvo mesto. To znači da će se potruditi da ti baaaaaš ugodi u krevetu. Takođe, on je navikao da se bori sa dlakama kada se pas linja, pa verovatno nije od onih koji opsesivno vode računa o higijeni.

Nije holivudski lepotan

Evo razloga da obratiš pažnju na momke koji ne izgledaju baš kao Bred Pit ili neki drugi holivudski lepotan: on verovatno nije preterano iskusan u krevetu, ali to znači da će se maksimalno truditi oko tebe kako bi te nekim svojim drugim kvalitetima fascinirao i zadržao kraj sebe.

Slova sa kukicama

Verovala ili ne, njegov rukopis može mnogo toga da ti otkrije. Grafolozi kažu da oni koji pišu malo pisano slovo slovo j sa uvrnutim “repom”, na primer ovako – j, imaju veću seksualnu želju i mnoooogo su maštoviti u krevetu.

Miriše… divno…

Miris je jedan od pokazatelja atraktivnosti i što ti se više sviđa kako on miriše, to je veća verovatnoća da se vas dvoje genetski podudarate, odnosno da ste jedno za drugo. Dobro ga pomiriši!

Njegov stav

Obrati pažnju na to kako stoji. Ukoliko povija kičmu kada stoji, to ukazuje na lenjost. Ukoliko stoji uspravno, pravih leđa, ramena blago zabačenih unazad, znaj da će se potruditi da ti ugodi. Ovakvo, pravilno držanje, takođe znači da u njega možeš da imaš poverenja.

Duhovit je

Super je to što ume da te nasmeje, čak i kad ti nije do smeha, ali važno je i da ume da se našali na svoj račun. To je znak da sebe ne shvata previše ozbiljno i da nije egocentričan. To dalje znači i da nije sebi na prvom mestu, kao i da će se rado pomučiti da uživaš u “akciji”.

Strani jezici
Osim što će te možda raspametiti kada izgovori nešto na italijanskom, recimo, to je i dobar pokazatelj da on u sebe i svoju ličnost ulaže neki trud, pokušava da napreduje. On je, dakle, neko koje spreman da radi i napreduje, što je važna osobina ukoliko razmišljaš o vezi sa njim.

Kako vozi

Ukoliko ne voli vožnju, to znači da ne ume da uživa u “putovanju”, odnosno u predigri i seksu uopšte. Opsednut je “krajnjom destinacijom” – orgaznom, i to isključivo svojim. Teško da ćeš sa njim uživati u krevetu! Momci koji vole ponekad da voze malo brže, uglavnom su veoma strastveni i prilično izdržljivi u krevetu. Od njega očekuj i predigru i seks, pa možda opet seks… Čuvaj se onih muškaraca koji voze 10 kilometara na sat – oni su uglavnom vrlo lenji, nezainteresovani za sve, pa i za seks.

Uživa u rutini

Ukoliko ne voli baš nikakve promene i ne ume da se nosi sa njima, očekuj da je vrlo nemaštovit u krevetu. Velike su šanse da nikada neće pristati na to da vodite ljubav u nekoj novoj pozi i ne pomišljaj na to da biste mogli da imate seks, na primer, u kupatilu. Sa njim je uvek sve isto.

Ne odvaja se od prijatelja

Svima u životu trebaju prijatelji, ali ukoliko se on baš ne odvaja od njih, to je verovatno i znak da ne ume da razmišlja svojom glavom. Ovakvim muškarcima za sve treba ohrabrenje i prilično su nespretni i nervozni u krevetu. Naravno, zavisi i od toga šta ti voliš – ako si dominantna i ne smeta ti da igrate igru “učiteljice i đaka” među čaršavima, dobre su šanse da se super uklopite. Samo, ne očekuj od njega nikakva iznenađenja!

On “priča” rukama

Muškarci koji stalno nešto “mlataraju” rukama i objašnjavaju pokretima dok pričaju, u većini slučajeva su vrlo kreativni i maštoviti. Ništa drugo ti i nije potrebno za savršen seks, osim naravno “hemije” između vas dvoje!

 

izvor: mondo

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *