Niste na odmoru? Evo 5 ideja za dobar seks kod kuće

Nigde niste otputovali na odmor, ne nalazite se na prelepoj plaži i ne posmatrate predivan zalazak sunca. Ali, to ne znači da ne možete da imate sjajan seks i kod kuće.

Odvojite vreme za ritualno kupanje

PRIPREME

Posvetite posebnu pažnju i vreme pripremama za seks – relaksirajte se u kadi, sredite kosu, obrijte noge, isecite i namažite nokte. Napravite ceo ritual, uz prijatnu muziku i uveče ćete biti u specijalnom raspoloženju.

STVORITE PLAŽU U KUĆI

Što ne biste napravili plažu u kući? Obucite bikini, mažite jedno drugo losionom sa nekim tropskim mirisom, stavite neku lepu letnju muziku, napravite ledene koktele.

NAPRAVITE HOTELSKU SOBU

Šta je prvo što ugledate kada uđete u hotelsku sobu? Ogroman bračni krevet, lepo namešten, koji prosto zove na seks, a tu negde je i ogromno ogledalo. Stavite na jastuke po jednu čokoladicu, ili cvet… i dobićete utisak kao da niste kod kuće.

KUPKA SA MEHURIĆIMA

Napunite kadu penušavim gelom za kupanje (šta mislite o mirisu jasmina ili tuberoza, koje se koriste u industriji parfema?), upalite nekoliko sveća, i spremite dva velika bela mekana peškira. Nemate kadu? Stanite ispod tuša, i probajte nove poze u stojećem položaju.

IZLEŽAVAJTE SE. VODITE LJUBAV. SPAVAJTE. PONOVO VODITE LJUBA

Dok ste na odmoru, možete sebi da priuštite da se izležavate u krevetu i po ceo dan.

Vodite ljubav i ostanite u krevetu ceo dan. Dremajte. Jedite u krevetu. Spavajte. Vodite ljubav.

Nije bitno kojim redosledom.

izvor: blic zena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *