Zenske tajne za savrsen oralni seks

Mnoge žene su tokom vremena otkrile određene cake za savršen oralni seks, a koje uvek uspevaju. One su otkrile svoje najbolje savete za izluđujući oralni seks, zbog kog će vas obožavati i iznova tražiti da mu ponovo pružite to zadovoljstvo.

– Samo zato što je u pitanju oralni seks, to ne znači da bi trebalo samo da koristite usta. Koristite i ruke uz koren penisa, a možete i da se njima igrate sa njegovim testisima – kaže Kler.

– Postoji malo mesto ispod testisa koje je veoma osetljivo. Moj bivši mi je jednom otkrio da je to kao da mu pogađam g-tačku. Uspeva svaki put! – savetuje Maja.

– Nekada koristim lubrikant sa ukusom kada mu pružam oralni seks. Mislim da lubrikant pomaže i meni i njemu da više uživamo – iskrena je Sara.

– Ako počnem da se umaram ili moram da stanem da bih progutala pljuvačku (grozno, znam), ja usporim pa ponovo ubrzam. Kada malo odmorim, opet ubrzam. Mislim da mu se promena tempa jako dopada – savetuje Lara.

– Pitajte ga šta mu se dopada. Tako ćete imati više samopouzdanja jer ćete znati kakav ritam i brzinu on voli – otkrila je Lana.

– Uvek razmišljam o tome koliko mu prija i koliko uživa u tome, kao i kako voli da uzvrati istom merom. Zato se baš unesem – iskrena je Nina.

– Kada vidim da je pred vrhuncem, lagano ga povučem za testise, da bi duže trajalo. Moj dečko kaže da mu je zato orgazam mnogo intenzivniji – rekla je Marija.

– Često stenjem dok mu to radim, jer znam da ga još više uzbudi kada oseti da i ja uživam u tome – otkrila je Sofija.

izvor: blic zena

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *