8 razloga zbog kojih muškarci obožavaju ženski orgazam

Većina žena se toliko trudi u krevetu da zadovolji muškarca, da potpuno zanemaruju sopstveno uživanje. Ali, činjenica je da muškarci najviše uživaju kada vide da je i partnerki lepo, a orgazam je najbolji dokaz za to. Pogledajte zašto momci uživaju u ženskom orgazmu.

Lepo vama, lepo njemu: Muškarci jako uživaju u ženskom velikom “O”

1) OSEĆAJU SE KAO DA SU NEŠTO POSTIGLI

Muškarci vole da se osećaju kao da su nešto postigli. To može da bude unapređenje na poslu, ali može da bude i dobitak u kladionici. Videćete da stoje ponosno i uspravno, srećni na svoje postignuće. Upravo taj osećaj imaju i kada uspeju da dovedu svoju dragu do vrhunca. Čak i ako vaš dragi odmah nakon seksa zaspi, budite sigurni da sanja snove šampiona.

2) ORGAZAM NAS ZBLIŽAVA

Kada doživimo orgazam, naš mozak preplavi hormon oksitocin. Zbog te hemijske supstance, osećamo se bliže osobi koju volimo, i generalno se osećamo bolje i srećnije. Naravno, momcima je lepo kada oni dožive vrhunac, ali im je duplo lepše kada taj koktel hormona mogu da podele sa dragom.

3) VOLE DA VAS GLEDAJU

Teško da ćete naći nekog muškarca koju će reći da ga prizor žene koja svršava ne uzbuđuje. Zapravo, to ih dovodi do ludila. Kada grčite prste na nogama, grizete usnu, izvijete leđa… To je ono što mu se zaista dopada. A najbolje od svega je što je muškarac u tem trenutku svestan da jedino on ima privilegiju da uživa u tome.

4) VOLE DA VAS SLUŠAJU

Žene generalno podižu glas samo u dve situacje – kada su veoma ljute na momke, ili kada su ih momci veoma obradovali. A kada doživljavate orgazam, verovatno spadate u drugu kategoriju. Zvuk ženskog orgazma će izludeti svakog muškarca.

5) VOLE DA ZNAJU DA I VI UŽIVATE

Muškarci vole seks, i iskreno uživaju u njemu. Ali, užitak je duplo bolji kada vide da se i partnerka uživela i da joj je lepo. Naravno, žena može da uživa u seksu i bez orgazma, ali to ne znači da će momci prestati da se trude da vam ga pruže svaki put. A vi se potrudite da se opustite, jer ćete ga onda lakše i doživeti.

6) VAŠA SREĆA IM JE BITNA

Možda ovo zvuči pomalo romatizovano, ali je istina. Ako mu je stalo do vas, on će želeti da budete srećni. Zato muškarci vole da daju poklone ženama, i da čine male stvari koje ih raduju. A orgazam je, igrom slučajeva, mnogo jeftiniji i bolji poklon od cveća.

7) VI STE KAO SEKSI KAMELEON

Kada se uživite u seksi igrice, kada se zagrejete i krve krene da teče brže, vaša koža poprima drugu boju. Ovo se posebno vidi na grudima, koje dobijaju blagu roze nijansu. Ovo seksi rumenjenje izgleda sjajno, i sigurno se dopada vašem dragom.

8) IMPRESIONIRATE IH

Muškarci, z arazliku od žena, ne mogu da dožive višestruki orgazam. Pa iako se to i kod žena retko dešava, vredno je pokušati. Njih vi i vaš orgazam (koji traje dosta duže nego muški) impresionirate.

izvor: blic zena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *