10 stvari koje nikad ne treba da radite posle raskida

Nakon raskida ljudi su uvek zbunjeni i tužni, bez obzira na to koliko su se pripremali na raskid. Sasvim je normalno da se osećate zbunjeno, izgubljeno i da imate manje samopouzdanja. Ali ove stvari nikako ne smete da radite.

Prekinite kontakt nakon raskida. Nikako mu nemojte slati bezbroj poruka.

 

1) NE TREBA DA MU ŠALJETE PORUKE I DA GA ZOVETE

On ovo može da shvati kao proganjanje, pa svakako neće imati lepu sliku o vama. Pored toga, sigurno imate nešto pametnije da radite.

2) NE TREBA DA SE PREJEDATE

Da, hrana može da vas smiri na neko vreme, ali njene efekat veoma brzo prestaje, pa će samo ostati osećaj naduvenosti. Bolje bi bilo da pripazite na liniju sad kad ste sami nego da narušavate svoje zdravlje.

3) NE TREBA DA SE OPIJATE

Sigurno će vam neka drugarica ponuditi da se napijete i ispraznite na taj način. Sasvim je u redu da to uradite jednom, ali pazite da vam ne pređe u naviku. Pored toga, alkohol i slomljeno srce nisu dobra kombinacija.

4) NE TREBA DA SPAVATE SA PRVIM KOJI NAIĐE POSLE NJEGA

Odlazak u krevet sa nekim koga ste tek upoznali pomalo je rizičan, a ako to uradite neposredno nakon raskida, osećanja će vam se pomešati i samo će vam biti još gore.

5) NE TREBA DA USPOSTAVLJATE KONTAKT SA STARIM BIVŠIM MOMCIMA

Niste bez razloga raskinuli sa njima. Oni su stare priče. Iz toga ne može iizaći ništa dobro.

6) NE TREBA DA BUDETE OPSEDNUTI NJEGOVOM NOVOM DEVOJKOM

Prvo, nije ona kriva što je došla odmah iza vas. Drugo, najbolje bi bilo da prestanete da se interesujete za njega posle raskida. Više niste zajedno – on je slobodan da radi šta hoće. A isto tako i vi.

7) NE TREBA DA PRIČATE DA STE RASKINULI NA SVE STRANE

Kada raskinete, ne moraju to odmah da znaju svi stranci koje ste prihvatili za prijatelje na Fejsbuku. To je lična stvar.

8) NE TREBA DA USKAČETE U DRUGU VEZU NEDUGO NAKON RASKIDA

Dajte sebi vremena da se rane zacele. U novu vezu uđite tek kada ste sigurni da ste spremni za nekog novog.

9) NE TREBA DA POKUŠAVATE DA GA VRATITE SEBI

Na pokušavajte da ga zadržite uz sebe ili da ga naterate da vam se vrati. Ne pokušavajte da se osvetite. Samo ćete mu delovati očajno i nećete uraditi ništa.

10) NE TREBA DA ZABORAVITE DA SAD IMATE VIŠE VREMENA ZA SEBE

Nađite neku zanimaciju, neki hobi i posvetite mu se. Radite sve ono što niste mogli da radite dok ste bili u vezi. Uživajte u sebi.

izvor: bliczena

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *