9 „bezobraznih” saveta za vreliji seks

Svi parovi s vremena na vreme zapadaju u krizu. Kriza se najčešće prenosi i na seks, a upravo seks može biti lek za krizu. Povežite se ponovo pomoću seksa koristeći ove trikove. Nemojte sve da ispucate odmah, sačuvajte ponekog keca u rukavu i za kasnije.

Treba li vam išta osim cipela

1) SAMO U CIPELAMA

Čak i ako nije zainteresovan za seks, ako se pojavite pred njim samo u cipelama, sasvim goli, neće mu trebati mnogo da se zainteresuje. Cipele će vam podići zadnjicu i sebi ćete izgledati lepše, a on neće moći da odoli vašem senzualnom hodu po sobi. Izaberite svoje najlepše cipele i ne skidajte ih tokom seksa.

2) SAMOZADOVOLJAVANJE PRED NJIM

Dok uveče sedite i gledate televiziju, počnite iznenada da se dodirujete i mazite. Prebacite jednu nogu preko njegovih krila, zavalite se na naslon, podignite suknju, pomerite gaćice i koliko god da je zadubljen, televizor će prestati da postoji za njega. Prepustite se, uživite se, uzdište i nikako mu ne dajte da vas odmah dodiruje. Snzualno mu sklonite ruku ako krene i nastavite da ga proždirete pogledom. Eksplozija će neizostavno uslediti.

3) PRLJAVA PRIČA

Pošaljite mu poruku u kojoj ćete mu reći da ste se uzbudili i da jedva čekate da se vidite. Ili počnite mu pričate šta želite da vam radi dok se zajedno vozite s posla. Ili ga pozovite telefonom u sred radnog dana i recite da ste veoma uzbuđeni i dane možete da prestanete da mislite na seks sa njim.

4) SOBARICA

Kupite uniformu francuske sobarice i bacite se na brisanje prašine po kući neposredno pred njegov dolazak. Kada dođe, poljubite ga i nastavite da sređujete stan – odistinski, ali sa dozom senzualnosti. Ako pokuša da vas spopadne, recite mu da sačeka da završite sa sređivanjem, a prilikom sređivanja koristite svaku priliku da istaknete svoje atribute ili ga „zabljesnete“ nekim delom tela čisteći preko njega ili tik uz njega. Iščekivanje će samo povećati napetost.

5) BEZ GAĆICA

Kada budete izlazili zajedno, nemojte da obučete gaćice. Tek kad dođete u grad, recite mu da ste „zaboravili“ da ih obučete. Idealno bi bilo da tada odete u kupovinu suknje. Dok je isprobavate, on će vas ispred kabine zamišljati kako bez gaćica stojite iza pregrade. Na povratku kući dozvolite mu da dodirne dugo željeni deo tela (bilo bi dobro da u tom slučaju vi vozite), a kod kuće mu dozvolite sve.

6) DODIRIVANJE ISPOD STOLA

Izađite u restoran, sedite jedno preko puta drugog i počnite da flertujete sa njim i da mu laskate. Istaknite sve njegove atribute koji su vam u tom trenutku seksi, a onda počnite da mu mazite nogu svojom nogom. U početku se pravite kao da to radite slučajno dok proučavate meni, a onda nastavite da ga mazite i dok konobar stoji pored vas. Kasnije podignite nogu koliko god možete do unutrašnje strane njegovih butina, flertujete sa njim i recite mu da jedva čekate da ostanete sami.

7) IZMISLITE DA IMATE FANTAZIJU SA ŽENOM

Recite mu da ste sanjali pre neko veče da ste imali seks sa ženom i opišite mu kako vam je bilo u snu, šta ste jedna drugoj radile i koliko ste uživale. Recite da je i on bio u snu i da vas je posmatrao i vidno želeo da se pridruži. Ako ste otvoreni za trojku, probajte je, a ako niste, njemu će da se uzbudi sasvim dovoljno biti i to što ste vi tako rado sa njim podelili svoj san.

8) PUSTITE MU PORNIĆ

Kada dođe kući s posla, recite mu da ste skinuli sa interneta lep film i da želite da ga gledate zajedno sa njim. Ako odbije zbog umora, pustite ga sami i gledajte ga, a kada vidi o čemu se radi, neće odoleti da vam se ne pridruži. Kada se atmosfera zagreje do tačke vrenja, pauzirajte film i razvijte sopstveni.

9) SNIMITE SEBE DOK MASTURBIRATE

Iskoristite jedno veče kad on nije tu da masturbirate i snimajte se dok to radite. Prepustite se, pustite porno film koji se neće videti ni čuti na snimku ili zamišljajte njega i njegovo uzbuđenje kada bude video film. Zamišljajte kako će strastveno voditi ljubav sa vama. Uzdišite i povremeno govorite i njegovo ime. Film prebacite na njegov kompjuter na desktop i napišite „Samo za tvoje oči“, pa strpljivo čekajte reakciju.

izvor: blic zena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *