Matursko veče

Stavljam posljednji ukras na desno uho i promatram se u ogledalo i vidim samozadovoljni izraz lica i zreli pogled. Pogled spreman za novi svijet. Svijet sastavljen od puta kojem ću sama određivati smjerove. Začuh trubu auta kao oznaku da je vrijeme da krenem na proslavu obarazovne punoljetnosti. Tata me čekao i izrazio ponos vidjevsi moju kreaciju crno-bijelog kombinezona kojega su istaknule cipele boje krvi. Sjela sam u auto i krenula s tatom. 

Hotel gdje se održavala proslava bio je pun prosvjetne i mlade svjetine kojima je svima bilo u cilju da uživamo nakon 4 godine briga, smjeha, učenja, mučenja, suza kako radosnica tako i žalosnica. Razloga za slavlje je bilo i sve je mirisalo na zadovoljstvo i mladenačku ludost i zrelost. Ondje su bile Anette, Marie, Livia i Sarah. Komplimentirale smo izgled kao kad teniska loptica vijori s jednog na drugi reket. Bili su ondje i Lucas, Rinor, Arnold koji nisu mogli, a da me ne pohvale za originalan stil i način kako ga nosim. 

Svo to komplimentiranje i zanosi bili su dražesna uvertira za nastavak jedne od zasigurno nezaboravnih noći. Švedski stol bio je pun kolačića simboličnih oblika, grickalica, mini-sendviča baš za generaciju 21.stoljeća i još mnogo toga. Uživanje za stolom nije nikako izostalo. Obrazi su se punili, a žeđ se gasila likerima, sokovima, vinom itd. 

Nakon što je želudac proslavio maturu, ustala sam od stola i isprobala cipele s Lucasom. Zaplesali smo uz Bee Gees. Rinora sam vidjela kad sam šarenicu oka smjestila na kut oka i primjetila ne tako sretan pogled i stav. Sjedio je laktom oslonjen na stol, a u drugoj ruci držao je čašu nekog tamnog (vjerojatno vino) pića. Kad je band zasvirao Rasputin grupe Boney M, Lucas i ja smo potpuno lupkali cipelama po hotelskom mramoru . Lijepo sam se osjećala i zabavljala. Energija koju je imao Lucas navela me na ludje radnje od ovoga plesa. 

Ipak, odlučih pokloniti Lucasu pauzu i otišla sam do Rinora razgibati jezik razglabajući o nevažnim temama. U Rinorovom pogledu bili su očiti zanos i nada. Kad je moj pogled prepoznao, mozak je dao signal da je vrijeme da napravim vrhunac večeri. Rinora sam poljubila dok se Lucas hladio vani. Jezici su se koturali jedno preko drugog njeznim i grubljim brzinama. Potom smo opet razgovarali. U ovom drugom krugu razglabanja vladalo je komplimentiranje s Rinorove strane. Na to sve sam ga nagovorila da dodje u sobu br.16 za pola sata. Da ću ga čekati . Poziv je njegovom umu i tijelu bila prava privilegija, dok ne vidi zaista što sam naumila. 

Lucas me tražio i taman u pravo vrijeme pronašao samu. Lucas i ja smo otplesali još jedan sentiš i ja sam se udaljila od podija te rekla Lucasu da neka me potraži za sat u sobi br. 16, a da sad idem biti sa svojim curama. U zadnji čas se predomislih, jer sam shvatila da je Lucas taj koji je inferioran i da ću ga zeznuti u sobi 16. Zaključala sam se u sobi i skinula se. Bila sam samo u halterima i čekala Rinora koji me zaista voli. Netko je pokucao. Bio je to Rinor. Legla sam na krevet i samo izustila : “ne daj me”. Odmah se skidao i lizao svaki detalj moga tijela. Slikao je pejzaže i cvjeće jezikom po mojem tijelu. Mirisala sam po njemu, a on po meni. Lizala sam ga i lupala po guzi, zatim sam ga ošamarila i bacila na krevet, obje mu ruke stavila na svoje grudi i jahala sam kao da sam na monegaškim konjskim utrkama. 

U vrijeme kad sam prolijevala sok od višnje po Rinorovim prsima, ušao je Lucas, a ja sam mu mahnula i rekla da sjedne. Nije sjeo, već je legao i skinuo hlače i počeo drkati. Rinor se prebacio na mene i uopće nije mario za Lucasa. Bio je izvan sebe, a ja sam se gromoglasno smijala! Kad je Rinor svršio u moj pupak, zagnjurala sam mu glavu u moj gejzirski klitoris i mrdala bokovima, a on je lizao moj klitoris, a Lucas je rubio bradavice jezikom. Kad sam ja svršila, ošamarila sam Lucasa, obukla se i zaključala ih u sobi te se nastavila zabavljati s maturalnom povorkom na plesnom podijom i do kraja noći pa sve do početka zore, a Rinor i Lucas vjerojatno su sanjali da me imaju. U pravom smislu te riječi. 


By: Outre D’Etre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *