Činjenice: Ko najviše masturbira, a ko najviše uživa u oralnom seksu

Na polju seksa i dalje postoje stvari koje mogu da nas iznenade. Jedno istraživanje je otkrilo te zanimljive činjenice koji svet seksa čine još zanimljivijim.

Seks se i dalje istražuje

Kada se brojevi, procenti, navike u ishrani i društvene mreže pomešaju sa seksom, to izgleda ovako.

1) Vegetarijanci najviše uživaju u oralnom seksu, a među njima u ovoj vrsti seksa najviše uživaju muškarci.

2) Seks na prvom sastanku nije redak korak.  Za  to bi se odlučilo  50 procenata muškaraca i 40 odsto žena.

3) Korisnici ajfona mlađi do 30 godina imaju veći broj seksualnih partnera od korisnika android telefona.

4) Kada dođe vreme za masturbaciju, ljubitelji Tvitera se najčešće odluče za ovu vrstu zadovoljstva.

5) Tviteraši imaju i veze koje najkraće traju, ti rezultati važe za osobe oba pola i svih uzrasta.

6) Neobavezan seks je najomiljeniji ženama u 34. godini, čak 74 odsto njih bi rado krenulo u jednu takvu avanturu. Najoprezniji su osamnaestogodišnjaci, pa bi 55 procenata prihvatilo ovakvu ponudu.

7) Žene su više raspoložene za seks sa osobom istog pola od muškaraca, a na takav korak se najčešće odlučuju kada napune 35 godina (40 procenata njih). Takav seks najmanje je omiljen osobama koje imaju 24 godine (25 odsto).

8) Ispitivanje u kojem je učestvovalo 250. 000 žena i muškaraca heteroseksulanog opredeljenja dalo je sledeće rezultate, 26 procenata žena je imalo seks sa ženom i uživalo je u tome, kod muškaraca taj broj iznos sedam odsto.

9) Žene kako vreme prolazi više vole blaži seks, dok muškarci kako postaju stariji, postaju veći pobornici grubljeg seksa.

10) Žene i muškarci su imali zadatak da sa rečima nežan i grub seks spoje što više reči, one kojih se prve sete,  i to izgleda ovako: nežan seks je  asocijacija na regularno, ograničeno, rezervisano.  Najzanimljivije je što je određen broj muškaraca nežan seks opisao kao izazov. Grub seks su povezali sa opsesijom, pankom, pirisingom, tetoviranjem.

izvor: blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *