10 tajnih znakova pomoću kojih ćete otkriti kakav je u krevetu

Pošto žene često vole da odlažu prvi seksualni odnos sa novim dečkom, one se često pitaju kakav je on u krevetu i pokušavaju da zaključe to na osnovu nekih drugih stvari. Pomoću ovih 10 znakova moći ćete da dođete do tog zaključka pre nego što završite u krevetu.

1) GRICKA NOKTE

Oni koji grickaju nokte idu do krajnjih granica i najčešće idu do ekstrema – što se obično odnosi i na strast. Možda grickanje noktiju nije privlačno, ali oni koji grickaju nokte savršeni su ljubavnici.

2) IMA PSA

Ovi ljudi često ispred svojih potreba stavljaju tuđe potrebe (što je dobro i u krevetu) i moraju da se nose sa haosom koji psi ostavljaju iza sebe, što znači da su se navikli da vode računa o higijeni (što u krevetu ume da nervira).

3) NE IZGLEDA KAO FILMSKA ZVEZDA

Ako je vaš partner vama lep, ali ne privlači pažnju mnogih devojaka, to znači da nije navikao na pažnju žena i da će zato uraditi sve da zadrži pažnju vas kao jedne od retkih žena koja mu je to podarila. Očekujte da će se potruditi u krevetu.

4) MIRIŠE BOŽANSTVENO

Miris je jedan od indikatora privlačnosti i što vam lepše miriše, više ste genetski pogodni jedno za drugo.

5) DRŽANJE DOK STOJI

Ako tromo i pogrbljeno stoji, takav će biti i seks. Ako stoji sa ispravljenim ramenima i uvučenim stomakam, znači da će se potruditi. Dobro držanje najčešće znači da je osoba pouzdana.

6) UME DA SE SMEJE SEBI

Svako ko ume da se smeje sebi, ne stidi se svojih mana. Ako voli da se šali na svoj račun, to je dobar znak da ne uzima sebe za ozbiljno i da nije ego manijak.

7) PRIČA VIŠE JEZIKA

Ako govori više jezika, to može da znači da je inteligentan i uporan: on je voljan da marljivo radi da bi stekao nešto.

8) RAZBESNI SE DOK VOZI

Ako je opsednut time da što pre stigne na cilj dok vozi, onda će biti nestrpljivi ljubavnik – želeće što pre da doživi orgazam. Ako brzo vozi, to najčešće znači da je strastven u krevetu.

9) NE ODSTUPA OD SVOJE SVAKODNEVNE RUTINE

Ako svakog dana funkcioniše na isti način, radeći iste stvari u isto vreme, to može biti zabrinjavajuće. Veoma je moguće da će i seks sa njim uvek biti isti, pa će posle nekog vremena postati i dosadan.

10) PRIČA RUKAMA

Ako pravi velike, dramatične i izražene pokrete rukama dok priča, to se verovatno prenosi i na krevet. To najčešće znači da je maštovit i kreativan.

izvor: blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *