Zaboravite na vrućinu: Ovo su najbolje letnje predigre

Na visokim temperaturama često nismo raspoloženi ni za kakvu aktivnost, pa čak ni za seks. Iako vrućina ponekad nože da deluje i stimulišuće, jer su znoj i vruća tela sastavni deo svake seksi igre, ali nerekno su vrućine toliko velike da imaju kontraefekat. Zato pogledajte ove seksi predigre, koje će vas rashladiti i zagrejati u isto vreme.

1) KORISTITE LED

Možda jeste kliše, ali kliše je sa razlogom – zato što funkcioniše. Stavite kockicu leda u usta, i neka tu ostane dovoljno dugo da vam i usne i jezik postanu potpuno hladni. A onda iskoristite svoje osvežavajuće oružje, i za početak možete jezikom da se poigrate njegovom spoljnom ivicom uha – jer je to velika erogena zona. Zatim se pokalo spuštajte niže, s vremena na vreme ponovo stavljajući led u usta. Za totatno uzbuđenje, možete da ostavite led među usne i da mu tako polako klizite niz torzo.

2) BEZOBRAZNI TEST UKUSA

Zavežite mu oči, i recite mu da mora da pogađa šta mi dajete da jede. Spremite sladolede različitih ukusa, i svaki put mu dajte po kašičicu.

Kada pogodi ukus, za nagradu može da dobije malo ručne stimulacije i vatreni poljubac. A kada pogreši, budite bezobrazni i pljesnite ga po guzi.

3) UMOČITE PRSTE

Najnovija istraživanja pokazuju da su prsti na nogama locirani odmah pored klitorisa u delu korteksa mozga gde su senzori kod žena. Znajući to, možete da zatražite senzualnu mazažu stopala sa ledenom vodom. Koliko god to čudno zvučalo, promena temperature će pojačati senzaciju u vašim nožnim prstima. A ovo ujedno šalje signale mozgu, koji će dovesti do seksualnog uzbuđenja.

4) POJEDITE SLADOLED

Odaberite sladoled “bezobraznog” oblika, pa ga onda polako ližite pred vašim dragim. Ovo će ga sigurno uzbuditi, pogotovu ako se potrudite da simulirate oralni seks. Pritom možete i da mu dozvolite da vas dira po telu, kako biste se i vi uzbudili. Ovo će vas rashladiti, i uživaćete na više nivoa.

5) OHLADITE IGRAČKE

Ako volite da se koristite raznim igračkama u spavaćoj sobi, ovo je idealan način da se rashladite i da uživate u seksu. Za koju god igračku da se odlučite, nemojte da dozvolite da bude previše hladna da vam ne bi bilo neprjatno. Za najbolje rezultate, koristite i neki lubrikant koji rashlađuje.

izvor: blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *