Šta muškarci zaista primete kada prvi put imate seks

Ako ste ikad proveli više vremena spremajući se za sastanak nego što ste bili na njemu, niste usamljeni. Prema podacima novog britanskog istraživanja, žene provode u proseku šest sati spremajući se za veče kad će prvi put imati seks sa novim dečkom. Ali izgleda da za tim nema toliko potrebe, jer muškarci prvog puta primećuju sasvim neočekivane stvari.

Samopouzdana žena je atraktivna žena

1) SAMOPOUZDANJE

Jedna od prvih stvari koju muškarac primeti jeste vaše samopouzdanje u spavaćoj sobi. On ne obraća pažnju na uraslu dlaku o kojoj vi mislite, niti vidi deo suve kože koji ste ugledali neposredno pred njegov dolazak. On je više fokusiran na to koliko se dobro i samopouzdano osećate. Budite sigurni u sebe.

2) POKRETE

Da, vaš muškarac voli kada preuzmete kormilo u spavaćoj sobi i to mu potpuno okupira pažnju. Ako želite da ostavite trejan utisak, probajte da savladate neke kreativne seksualne pokrete koje neće moći da zaboravi.

3) OČI

Muškarci netremice prate i vaše oči, verovali ili ne. Ne skrivajte oči, flertujte, govorite mu očima, pokazujte mu pravac očima ili ga jednostavno netremice posmatrajte.

Naravno, ako će vas višesatno spremanje učiniti samopouzdanijom, samo napred! Ali velika je šansa da on to neće ni primetiti. Pažnju će mu previše odvlačiti ove stvari koje su navedene gore.

izvor: blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *