10 vrsta seksa koje svaki muškarac želi

Želite da provirite u misli vašeg muškarca? Želite da znate sve njegove seksualne fantazije samo kako biste jednu po jednu mogli da ispunjavate? Ne morate da ga ispitujete, jer vam otkrivamo koje sve vrste seksa vaš muškarac želi da ima.

Čim stignete u hotel, bacite se na posao

 

1) SEKS NA ODMORU

Sezona odmora nailazi, pa iskoristite ovajo dmor za žestoki seks. Provozajte se i probajte seks u autu, a i hotelska soba će biti dobra promena.

2) SEKS POMIRENJA

Nakon svađe, bacite se na seks kako biste izbacili sve do kraja i bili sigurni da ste sve izgladili.

3) GRUBI SEKS

Svi ljudi su ponekad malo grublji u krevetu. Bitno je samo da vam se želje za tim poklapaju. Pokažite mu vašu drugu stranu i budite grubi sa njim i dopustite mu da bude grub sa vama.

4) LENJI SEKS

Nedeljno jutro je savršeno za razvlačenje po krevetu i maženje. Budite nežni i senzualni, a ovaj vid vođenja ljubavi pojačava vašu intimnost.

5) SEKS NA BRZAKA

Neposredno pre odlaska na posao i pred spavanje pokažite mu vaš seksi čipkani veš i flertujte sa njim. Mnogo će mu se dopasti ideja da želite seks na brzaka.

6) MARATONSKI SEKS

Zaključajte se u sobu i zaboravite na ključeve. Vodite ljubav celu noć. Sve što oboje želite je dozvoljeno. Biće to noć koju će on dugo pamtiti.

7) SEKS NAPOLJU

Kada imate seks napolju, morate da pazite da se ne povredite i da vas neko ne uhvati. Zato se prethodno osigurajte po pitanju svega toga, predložite mu seks napolju ili ga jednostavno odvedite u prirodu i iznenadite ga.

8) GLASAN SEKS

Prepustite se i pustite glas. Izgovarajate njegovo ime i pričajte mu koliko ga volite. Uzdasi će ga dodatno uzbuditi i daće sve od sebe samo da vas natera da uzdišete još glasnije.

9) IGRANJE ULOGA

Svaki muškarac ima fanatazije. Vođenje ljubavi sa veoma bezobraznom sestrom ili određenom filmskom zvezdom definitivno je želja svakog muškarca. Prerušite se u neku od žena o kojima fantazira i ispunite mu želju.

10) SADO-MAZO

Ako ste uvek kad se igrate ovako vi podređena strana, promenite uloge. Isto uradite i ako ste dominantni. Promena će dobro doći,a on sigurno želi da se nađe u obe uloge.

izvor: blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *