Kako da seks ovog leta bude što vreliji

Da li ste spremni za to da vam seksualni život bude vreo kao i temperature napolju? Iskoristite sunčane dane i vrele noći i začinite svoj seksualni život. Uključite klimu, jer će vam od ovih predloga postati poprilično vruće.

Leto je idealno vreme da budete avanturisti

RASHLADITE SE MENTOLOM I KOCKICOM LEDA

Ako želite da se rashladite na seksi način, probajte da to uradite sa mentol bombonom ili kockicom leda. Igrajte se sa partnerom tako što ćete prelaziti jedno drugom po telu sa kockicom leda. Takođe, možete da stavite mentol bombonu u usta i lagano da ljubite partnera po vratu. Od igre toplo-hladno telom će vam prostrujati trnci i dodatno vas uzbuditi.

ZABORAVITE NA GAĆICE

Kada krenu vreli dani, jedino što možete da trpite na sebi je lagana haljina. Budite vrcavi i “slučajno” zaboravite gaćice kada budete sledeći put izlazili na sastanak sa partnerom. Stidljivo mu šapnite tokom večere da nemate donji veš na sebi ili mu pružite ceduljicu na kojoj će isto pisati. Možda i nećete izdržati da se strpite do kuće…

OTVORITE PROZORE

U kući je pretoplo, a napolju duva prijatan povetarac? Otvorite prozor i iskoristite prijatan osećaj pored njega zajedno sa partnerom. Ako ste oboje raspoloženi za to, bacite se na posao tik pored prozora. Svež vazduh će vam prijati, a mogućnost da vas neko vidi će vas dodatno uzbuditi. Ako ste stidljivi, ovo možete da probate i u toplim letnjim večerima.

PERITE KOLA…ZAJEDNO

Ovog leta uštedite novac i preskočite auto-perionice. Izađite napolje sa partnerom i zajedno se bacite na posao. Obucite što minimalniju odeću, a gore možete nositi i kupaći kostim ako niste stidljivi. Igrajte se, prskajte i dodirujte. Možda i ne stignete da operete auto do kraja…

PUTUJTE KAO EGZIBICIONISTA

Idete na letovanje? Budite kreativni: mazite se na balkonu hotela, iznajmite pedalinu i otisnite se dalje od obale ili iskoristite čari noćnog kupanja. Kada se vratite i prisetite kako ste bili “nevaljali” poželećete da ponovo isprobate nešto slično i kod kuće.

NAPRAVITE TOPLOTNI TALAS

Probajte da ne uključujete klimu jedno veče i prepustite se slanim poljupcima, mokroj kosi i klizavom telu vašeg partnera. Posle se zajedno rashladite pod tušem i spremite se za drugu rundu ako ste oboje raspoloženi.

POSTAVITE ŠATOR

Bilo da kampujete u šumi ili samo u svom dvorištu, spavanje pod šatorom može biti jako zabavno.

Seks napolju mnogi doživljavaju kao pravu avanturu, zato ako niste za to da isprobate seks gde neko može da vas uhvati, probajte to da radite pod šatorom. Imaćete dodatnu privatnost jer ste zatvoreni, samo se trudite da budete malo tiši.

KAŽITE NE LINIJAMA OD BIKINIJA

Ako volite nudizam, provedite dan na takvoj plaži ili, ako ste dovoljno hrabri, nađite usamljenu plažu i potpuno se skinite. Osećaj užitka jer ležite goli na suncu je oslobađajuć i uzbudljiv. Ne zaboravite losion za sunčanje za osetljive delove koji su obično skriveni ispod bikinija.

Oslobodite inhibicije i rashladite se voćnim koktelom

UŽIVAJTE U HLADNOJ SANGRIJI

Ništa bolje od raspamećujućeg bezbrižnog seksa! Oslobodite se inhibicija sa hladnim koktelom koji ćete napraviti od sezonskog voća, vodke, tekile ili ruma. Ako ste vični u tome, možete pripremiti i omiljene koktele kao što je pina kolada, margarite ili “sex on the beach”. Najlakši način je da kupite bocu sangrije, rashladite je i u njoj uživajte sa partnerom kao onda kada ste bili na odmoru.

BACITE SE NA SEZONSKU HRANU

Bilo da pravite roštilj ili piknik za dvoje, uključite prirodne afrodizijake kao što su avokado, jagode i špargle. Vitamin B6 u avokadu navodno povećava proizvodnju tesotsterona, dok vitamin E u šparglama povećava seksualni apetit. Jagode i drugo šumsko voće osim što je zdravo, može da bude vrlo seksi ako vi i partner hranite jedno drugo njima.

izvor: blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *