3 greske koje zene prave u krevetu

Lagodna odeća, široke pidžame i bapski donji veš, najlakše će ohladiti vašeg partnera

seks, veza, osveta, tuga,

Svako od nas treba s vremena na vreme da začini stvari u spavaćoj sobi. Stručnjak za seksualna pitanja i porodični terapeut doktor Džejn Grir objasnila je koje najčešće greške žene prave kada je reč o seksu.

1. Bapska odeća 
Lagodna odeća, široke pidžame i bapski donji veš najlakše će ohladiti vašeg partnera. Ako želite da začinite stvari u svom ljubavnom životu, nemojte nositi takvu odeću, nego nađite lepe, seksi brushaltere i nevaljali donji veš, nešto u čemu ćete izgledati vitko i seksi, a u čemu ćete se osećati i prijatno. Vaš partner će sigurno lepo reagovati na to.

2. Nepreuzimanje inicijative 
Ne morate da čekate da partner preuzme inicijativu i navede vas na seks, nego same preuzmite inicijativu, uvucite se u krevet kod njega i zavodljivo se umiljavajte ili ga iznenadite tako što ćete ga odvući u krevet.

3. Kritičnost 
Ovo morate izbeći po svaku cenu. Ništa ne hladi muškarca više nego kad mu kažete šta vam ne prija i šta ne želite da vam radi u krevetu. Sa druge strane, ono što će podstaći i još više zagrejati vašeg partnera jeste saznanje šta može uraditi da vam udovolji i šta može da uradi da bi vas dodatno uzbudio.

 

izvor kurir

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *