Seks poze koje uklanjaju celulit, a izludjuju muskarca

Čučanj pozu u kojoj žena dominira i pri tom jača mišiće zadnjice te potiče cirkulaciju butina i tako pomaže u otklanjanju celulita

seks, preljuba, plodni dani,

Poze u kojima vladaju žene za muškarce su prava avantura jer osim što preuzima inicijativu, ona je ta koja diktira igru od početka do kraja.

Ako želite da iznenadite partnera strastvenom seksualnom avanturom isprobajte “ženski čučanj” na 3 načina – pozu u kojoj žena dominira i pri tom jača mišiće zadnjice te potiče cirkulaciju butina i tako pomaže u otklanjanju celulita.

Žena u čučnju 1:
Stolicu sa naslonom privucite uz krevet ili fotelju koja će vam kasnije biti oslonac za stopala. Muškarac seda na stolicu, a žena okrenuta licem u lice njemu u krilo, te prebaci noge preko njegovih bedara i oslanja se stopalima na kauč.Dok je muškarac drži za bokove i lagano pridržava ona se podiže pridržavajući se za njegova ramena i diktira dinamiku odnosa.

Žena u čučnju 2:
Ovo je verzija poze savršena za lene ili umorne muškarce. Muškarac seda na pod savijenih nogu u kolenima i naslanja se na dlanove iza leđa. Žena mu prilazi i sedne mu u krilo okrenuta licem prema njemu te se spušta u čučanj pridržavajući se za partnerova ramena ili vrat.

Žena u čučnju 3:
Muškarac sedi na krevet, žena se penje na krevet i okrenuta leđima se spušta u čučanj pridržavajući se rukama za njegove natkolenice.Muškarac je drži za bokove, a ona se laganim pokretima spušta i podiže partneru u krilo te pritom diktira tempo i dubinu penetracije.

 

izvor kurir

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *