POSTANITE LJUBAVNICA IZ SNOVA: 6 trikova kako da ga uzbudite!

Ljubite ga, mazite i on će samo poželite nastavak, ali mu ne dajte da vas dodiruje, jedan je od preporuka za strastvenu igru

seks, veza, osveta, tuga,

Ako želite da vaš partner zajedničko seksualno iskustvo doživi kao najbolje i da vi budete njegova ljubavnica iz snova, poslužite se sledećim trikovima. Uz iznenađenja i korake koje sledi, neće moći da vam odoli, sve i da želi.

1. Pokrenite sva njegova čula 
Vid, sluh, dodir, miris i ukus su dobro poznata čula, ali kakva je njihova uloga u seksu? Pre nego što uskočite u krevet, upalite nekoliko sveća i pustite laganu muziku. Nanesite omiljeni ruž, stavite malo parfema i obučite nešto svileno. Kako biste zagolicali patnerovo čulo ukusa, poslužite ga proverenom klasikom, jagodama i šlagom. Za kraj, šapnite mu nešto bezobrazno na uvo i poljubite ga nežno. Biće spreman nakon toga.

2. Zavedite ga seksi odećom
Bondidž kostimi, lateks odelo, kožni pojasevi, perike, ima toliko toga u ponudi što može da posluži za eksperimentisanje u seksu. Ipak, ne morate da nosite tako upečatljivu odeću, ako vam ne prija. I jednostavnije kombinacije mogu da zagolicaju njegovu maštu. Ne umete da hodate na štiklama? Nosite ih samo u krevetu i to će se dopasti partneru. Uz njih možete da obučete i seksi čarape.

3. Igrajte se s njim
Kada preuzmete kontrolu tokom seksa, partner će postati još senzibilniji. Igra toplo-hladno i ona u kojoj vi diktirate pravila daće sjajne rezultate. Recite mu da on ne sme vas da dodiruje, ali da vi smete njega. Ljubite ga, mazite i on će samo poželite nastavak.

 

 

4. Iznenadite ga
Ponekad vam se čini da partner želi više seksa od vas? Zašto mu to i ne priuštite, ali uz iznenađenje. Možete da obučete seksi odeću i da sačekate dok vas ne pronađe u spavaćoj sobi ili da pored njega prošetate goli. Obavezno ga pogledajte preko ramena dok hodate nagi i uputite mu poljubac, znaće šta želite.

5. Dodirujte ga kosom
Kosa je jedno od najjačih oružja za zavođenje. Stavite na nju dosta balzama, sjaja, ali i parfema. Tokom seksa dodirujte partnerovo telo kosom, kombinacija mirisa i dodira učiniće da vas želi više.

6. Pošaljite mu poruku
Otkrijte partneru da mislite na njega, ali na sasvim određen način. Možete da mu pošaljte poruku sa jasnom namerom: “Želim te večeras” ili pitanjem “Šta bi želeo da radimo večeras?”. Jednostavno je, a daje efekte. On će čitavog dana razmišljati o seksu sa vama, kada dođe momenat da se ispune fantazije, biće baš kako očekujete.

 

izvor kurir

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *