9 ljubavnih saveta dama tridesetih godina 20. veka koja važe i danas

Ne započinjite ćaskanje sa konobarom, makar se ticalo restorana i ponude. Muškarac pored vas zaslužuje vašu punu pažnju

merlin monro,

Svako vreme ima svoje trendove u udvaranju, a samim tim i medije koji iste propagiraju. Žene su danas ohrabrene da pokazuju svoje samopouzdanje i seksepil, ali istovremeno dobijaju uputstva kako se ponašati na prvom sastanku.

Prenosimo vam savete za dame koje žele da pronađu i zadrže partnera koji je jedan magazin objavio tridesetih godina prošlog veka. Neki saveti možda deluju smešno, ali videćete da se dosta toga zadržalo do današnjih dana.

1. Nemojte biti upadljivi u razgovoru sa drugim muškarcem, pogotovo ako je uzrok tome previše pića. Muškarac sa kojim ste se sastali vas verovatno nikada više neće pozvati!

2. Nemojte biti previše sentimentalni niti navoditi njega da bude takav. Muškarci ne vole patetiku, suze i tužne priče, posebno na javnim mestima.

3. Nemojte sedeti na nezgrapan način niti izgledati kao da ste ljuti ili vam je dosadno. Ukoliko žvaćete žvaku, potrudite se da to bude diskretno.

4. Oblačite se u svom budoaru, ne pred njim! Budite spremni u dogovorenom vremenu za izlazak, nemojte da vas predugo čeka. Izađite pred njega sa osmehom.

5. Muškarci ne vole kada dama pozajmljuje njihovu maramicu kako bi popravila ruž. Šminkajte se u privatnosti, ne tamo gde bi on mogao da vas vidi.

6. Ne počinjite razgovor dok plešete. Kada muškarac želi da pleše, on želi samo da pleše.

7. Ne započinjite ćaskanje sa konobarom, makar se ticalo restorana i ponude. Muškarac pored vas zaslužuje vašu punu pažnju.

8. Ne budite previše prisni sa muškarcem u javnosti. Bilo kakvo preterano iskazivanje emocija ili raspoloženja stvar je lošeg ukusa.

9. Nemojte pričati previše o garderobi, opisivati novu haljinu ili nešto što planirate da kupite. Držite pažnju vašem muškarcu temama o kojima on želi da razgovara.

 

izvor kurir

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *