Žene vole grupnjake!

Vezivanje, povez na očima, dominantan partner ili sklapanje ugovora o seksu po kojem se sasvim predajete partneru neke su od najpoželjnijih fantazija

 seks, grupnjak,

Žene, baš kao i muškarci, podjednako sanjare o vrućim igricama u krevetu, a najviše ih uzbuđuju grupni seks, dominacija i voajerizam, barem tako tvrdi britanski psiholog Emili Daberli u svoj knizi “Vrt želja”.

Vezivanje, povez na očima, dominantan partner ili sklapanje ugovora o seksu po kojem se sasvim predajete partneru, neke su od najpoželjnijih fantazija. Ova fantazija podrazumeva potpunu dominaciju partnera, a može biti fizičke ili emocionalne prirode. Moderna i nezavisna žena prepušta kontrolu koju ima u stvarnom životu i u potpunosti se predaju partneru. Ponekad te sanjarije idu toliko daleko da se parovi pretvaraju da je reč o silovanju.

Dominacija
Za razliku od podređenog položaja, dominacija znači da je kontrola u rukama žene. Ona vuče sve poteze u krevetu, a partnera tretira kao roba te ponekad koristi i sistem kažnjavanja i nagrade. U tome joj pomažu različiti rekviziti kao što su bičevi, seksi donje rublje i lateks. U ovoj vrsti fantazije, muškarac je taj koji žudi za njenom pažnjom, a da je dodiruje sme samo ako ona to dopusti. Takvo odlaganje omogućuje još veći seksualni užitak. O dominaciji u seksu barem jednom u životu sanjari svaki treći čovek.

 

Egzibicionizam i voajerizam
Seks na javnom mestu ili negde gde mogu da vas vide posebno uzbuđuje žene. Strah da će ih uhvatiti, ali i tabui uzbuđuju žene. One vole da se nađu i s druge strane špijunke i gledaju druge u akciji. To im služi kao inspiracija za sopsteveni scenario.

Grupni seks
Grupni seks je veliki otklon od rutine bračnog seksa, a upravo je to ono što privlači žene. U takvoj situaciji mogu da iskuse nove poze, uvedu seksi igračke ili istražuju svoju seksualnost, naročito ako je dodatni partner istog pola.

Savršeni partner
Fantazija o savršenom partneru koji ih ceni, ali i zna da dovede do orgazma u krevetu, jako uzbuđuje žene. One žele muškarca kojem ne trebaju instrukcije da bi ih raspametio, a deo fantazije, osim partnera, može da bude i potpuni stranac ili poznata ličnost.

 

izvor Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *