DOBRO SE PREZNOJITE: Zašto je letnji seks najbolji?

Iskoristite letovanje da začinite svoj seksualni život. Ukratko, promenite rutinu i isprobajte sve o čemu ste oboje sanjali

kama sutra, seks, seks poze,

Anketa na jednoj društvenoj mreži za romanse, otkrila je da 69 odsto muškaraca i 72 odsto žena smatra da ima nešto posebno uzbudljivo u letnjem seksu.

Osim što ste oslobođeni svakodnevnih briga, novo okruženje vas dodatno stimuliše. Zašto je to tako objasnio nam je dr Ian Kerner, koautor knjige “The Big Fun Sexy Sex Book”.

Evo nekoliko vrućih, letnjih predloga.

Mokra majica 
S obzirom na to da ovo nije preporučljivo za zimu, sad ostvarite seks-fantaziju svog dečka o mokroj majici. Obucite belu majicu ili topić (bez grudnjaka) i kao slučajno se pokvasite. Ne samo da će poludeti od pogleda na vaše grudi, nego će vas ta akcija i osvežiti.

Isključite klimu 
Sad nešto potpuno drugačje, jer lepota je u različitosti, zar ne? Recimo da ste tokom vrućeg poslepodneva u apartmanu s dečkom i klima vam prija. Isključite rashladni uređaj, prijaće oboma. “Dok se znojite, izlučuju se i feromoni koji će vašeg dečka izuzetno privući”.

Pravilo br. 1 
Iako je na trećem mestu, ovo je najvažnije pravilo: iskoristite letovanje da začinite svoj seksualni život. Ukratko, promenite rutinu i isprobajte sve o čemu ste oboje sanjali.

 

izvor kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *