Uz maske i lisice do jačeg orgazma

Svi pomalo vole nastranosti, pa pretvaranje da ste neko drugi, vaćarenje na javnom mestu ili poigravanje u kupatilu mogu poboljšati seksualni život


Barem povremeno dozvolite sebi da se potpuno opustite i vrištite koliko god želite

Male promene donose veliki boljitak.

To bar tvrde seksolozi i drugi stručnjaci koji proučavaju navike parova. Oni kažu da – ako vam je seks postao dosadan a želite da sačuvate vezu – vreme je da se malo poigravate. Postoje razni načini da to učinite: od uživljavanja u druge uloge preko seksa na javnom mestu do vrištanja u spavaćoj sobi. Kako tvrde, orgazam će biti bolji što se više opustite tokom ovih igrarija.

Maskarada

– Svi imamo fantazije – kaže ekspert za seks Lora Somoza. – Ako ste u dugoj vezi i počnete da maštate o zgodnom policajcu s lisicama, nemojte se stideti da partnera pitate da se uživi u tu ulogu. To igranje uloga i maskiranje omogućava vam da promenite partnera bez prave promene osobe s kojom ste. Ako niste sigurni kako da počnete, pravite se da ste se tek upoznali i da ne znate ništa jedno o drugom. To će vam dati slobodu da se ponašate kao druga osoba.

Na javnom mestu

Ideja da neko može da vas uhvati tokom samog seksualnog čina je zabavna, ali ne morate da budete egzibicionista da biste uživali u rome.

– Nađite napušteni parking ili sedite u poslednji red u bioskopu i navodite mu ruku na intimna mesta. Čak i ako morate da otrčite do kuće kako biste „završili posao“, seks posle toga će biti neverovatan – kaže Somoza.

Uživanje na plaži

Sunce. Talasi udaraju o stene. Seksi momak kraj vas. To je dovoljno za seks na plaži. To ne može biti loše. Osim na samoj plaži, s partnerom uživajte i na hotelskoj terasi, na ležaljkama ili pod vodom. To će oživeti vaš seksualni život.

Zabranjeno

– Ako nas je bestseler „50 nijansi: Siva“ išta naučio, to je da žene vole pomalo nastranosti. Zbog toga, bez obzira na to ko nosi pantalone, odlučite ko će biti vezan lisicama u spavaćoj sobi. Možda želite da vas vaš tip veže i da vam radi razne nastrane stvari. Ali ako želite da on bude vaš rob, učinite to. Sigurno ćete uživati – kaže Lora Somoza.

Igrarije u kupatilu

Najpotcenjeniji seks je seks u kupatilu.

– Zahvaljujući ogledalima, muškarci uživaju u tome što mogu da gledaju akciju. Osim toga, sve u kupatilu može biti deo seksualnih igrarija. Možete čak i da zapalite sveće i napravite malo pare pomoću vrele vode. Sve će biti još zanimljivije – kaže seksolog Džejmi Veksmen.

Glasno, glasnije

Bar povremeno dozvolite sebi da se potpuno opustite i da vrištite koliko god želite. Ako vam je teško da se opustite, prethodno popijte malo vina. Kad stege popuste, vrištite i vičite mu šta god želite i budite eksplicitni koliko god poželite. Što glasnije, to bolje.

 

izvor kurir

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *