SVE O KLITORISU: Saznajte savet za jace orgazme

Doživećete jače orgazme ako se vaše erektilno tkivo klitorisa u potpunosti ispuni krvlju, zato dajte sebi vremena za zagrejavanje

Nova saznanja o veličini i moći klitorisa, dodatna su garancija da vas od još većeg užitka deli jedan dodir.

Ako neko od vas zatraži da opišete položaj vašeg klitorisa, što biste rekli? Možda, to je dugmence iznad moje vagine, to je unutrašnja struktura sa mnogobrojnim delovima koji obuhvataju vaginu iznutra. Šta?

Ovakav opis je zapravo vrlo čest slučaj, a razlog je što još uvek malo znamo o ovom organu. Srećom, u poslednjih nekoliko godina stručnjaci su tom anatomskom području posvetili dodatnu pažnju, koju i zaslužuje. Otkrili su da je ono što smatramo klitorisom zapravo samo vrh ledenog brega i da je naša sposobnost doživljavanja užitka puno veća nego smo očekivali.

Ovo dugme nazvano klitoris, zapravo je glavić od klitorisa, to je samo vidljivi deo veće unutrašnje strukture. Glavić ima šest do osam hiljada živčanih završetaka. To je otprilike isto koliko i muškarci imaju u glaviću svog penisa, ali glavić klitorisa je puno manji pa su živčani završeci koncentrisaniji, što je razlog zašto je osetljiviji nego glavić kod muškaraca.

Godinama se nije smatrao funkcionalnim organom poput penisa pa ga naučnici nisu ni proučavali. Tek u 90-tim godinama prošlog veka s upotrebom MR-a videli su šta se stvarno događa i da je najveći dio klitorisa zapravo unutrašnja struktura.

Glavić je spojen na telo klitorisa (stručnjaci to zovu corpora cavernosa), koje se nalazi na obe bočne strane vaginalnog kanala. Kad ste uzbuđeni klitoris se ispunjava krvlju i vodi vas do orgazma.

Dakle, kako vi možete koristiti ove informacije kako biste unapredili vaš seksualni život? Za početak, razumevanje kako funkcioniše klitoris je ključ kako biste iskoristili njegov potencijal u potpunosti.

Doživećete jače orgazme ako se vaše erektilno tkivo klitorisa u potpunosti ispuni krvlju, zato dajte sebi vremena za zagrejavanje. Samo zato što još uvek nema dokaza da možete da stimulišete unutrašnji deo klitorisa spoljašnjim pritiskom, ne znači da to nije moguće.

Stoga recite svom partneru da vas masira celim dlanom, a ne samo s naglaskom na glavić. Ova nova saznanja definitvno ruše sve granice i vaš užitak će postati nenadmašan.

 

izvor kurir

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *