Zasto se devojke loze na “lose momke”?

Problematični muškarci su kraljevi samokontrole, znaju kako da dobiju ono šta hoće, pričaju otvoreno, gledaju vas u oči i strastveni su


Da li ste se ikada upitali zašto baš taj sumnjivi frajer uvek pored sebe ima fine djevojke? On je drzak, egoista, svaki čas pravi neke probleme, uvek je na ivici i deluje kao da ga baš briga za sve osim za sebe samog. Zašto fine devojke završavaju sa barabama? Psiholozi znaju odgovor na to pitanje.

Izazov i misterija
Žene ne vole muškrace koji se lako osvajaju, a ni one koje vide da im prilaze na kilometar. Zabluda je da devojke vole kada potencijalne partnere mogu lako da pročitaju. One zapravo obožavaju da nagađaju. To je izazov, a ujedno i osobina loših momaka koja ih navodi da se vrate po još. Daju ženama osećaj moći.

Osećaj moći
Lažni osećaj kontrole je često moćniji od same kontrole. Moć u vezi, moć van veze, nije važno. Kada ste s lošim momkom, osećate se moćno.

Znaju kako da pričaju
Buntovnici znaju kako da pričaju sa ženom. Poverenje u kombinaciji sa indiferentnošću, i sve to začinjeno s malo misterije, intrige i uzbuđenja. Zbog svega toga devojke žele da pričaju s lošim frajerima, a kada im se ukaže prilika, hoće da pokažu šta one mogu. Naravno, ovo je odličan muški trik. Svoje veštine konverzacije oni koriste da zadrže interesovanje žene. Kada priča počne, muškarci znaju da će one želeti još.

Pomeranje granica
Zapitajte se kada ste poslednji put uradili nešto divlje? Ako postavite sebi to pitanje, onda niste buntovnica. Loši momci uvek testiraju i pomeraju granice u svom životu, a žene toga ne mogu da se zasite. Njima je to intrigantno.

Muževnost je seksi
Problematični momci su često kraljevi samokontrole. Oni znaju kako da dobiju ono šta hoće. Pričaju otvoreno, gledaju vas u oči, strastveni su kada su u pitanju njihova ubeđenja i uvek znaju kako da se ophode prema dami.

Baš ih briga za sve
Loše momke jednostavno ništa ne dotiče. Uzeće nešto ili će odustati. Ako žena kaže “ne”, neće se pretjerano uzbuditi. Preći će na sljedeću žrtvu i uradiće to sa istim žarom kao prije pet minuta.

Buntovnici su poverljivi
Loši momci ne bi bili ni upola tako privlačni da nisu osobe od poverenja. To se ne odnosi samo na njihove prijatelje. Takvi su ujutru dok s vama jedu svoje pahuljice, ali i dok ćaskate na žurki. Bez obzira na sve, žene se veoma lože na ideju da u nekoga imaju poverenje.

 

izvor kurir

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *