Testira vibratore iako je devica

Dvadesetogodišnja Ema Richards testira vibratore i ostala seksualna pomagala, doživela je više od 150 orgazama, a još uvek je nevina.

 

Prošle godine Ema je otišla u seksi šop da kupi gaćice za Dan zaljubljenih, a kući se vratila sa vibratorom i ponudom za posao da testira seksualna pomagala.

– Do sada nisam uspela da pronađem momka s kojim bih poželela da vodim ljubav. Posle godinu dana korišćenja vibratora mogu da kažem da su mi oni sasvim dovoljni da zadovoljim seksualnu želju. Radije ću ostati devica i koristiću seksualna pomagala nego da krevet delim sa nekim ko nije dovoljno poseban- kaže je Ema.

Ona nedeljno isprobava tri tri vibratora i doživi tri orgazma, što znači da je za godinu dana više od 150 puta doživela vrhunac.
– Prvi put nisam znala šta da očekujem i tresla sam se kao Bambi- iskrena je Ema, koja isprobava i seksi veš, ali je priznala da njeni roditelji ne znaju šta radi.

Ona ne prima platu za svoj posao, ali sme da zadrži sve seksi spravice i planira da nastavi da se bavi ovim neobičnim zanimanjem i kada nađe dečka.

 

izvor blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *