Šta ako je seks loš? Pravim putem do intenzivnijeg užitka

Loš seks nije ništa neobično i puno ljudi sa tim ima problema. Međutim, to se vrlo lako može promeniti, samo je potrebno više truda, tvrdi američki seksualni terapeut Sari Kuper.

 

– Ako vaš seks traje svega nekoliko minuta, nemojte da žurite sa penetracijom. Usporite, posvetite se predigri i međusobnom istraživanju tela. Žena tada partneru treba da da do znanja da nije spremna i da će zadovoljstvo biti veće što ga duže odgađa- dodala je Kuper.

ORALNI SEKS
Iako je u seksu gotovo savršen, po pitanju oralnog seksa, ipak ne zadovoljava. Ako je to i vaš slučaj, probajte da ga pokretima ili usmenim “putokazima” usmerite na prave tačke. Ako se pretvarate da vam je dobro, štetite sebi jer će i sledeći put biti isto. Ali ako izbegava oralni seks, dajte mu do znanja da vam je takav užitak veoma bitan, a dobar izbor je poza 69.

NE ODUSTAJTE OD MISIONARSKOG POLOŽAJA
Ako ne odustaje od misionarskog položaja, probajte ga razuverite erotskim filmom ili vrućim igricama. Poker na skidanje, vezivanje ili igranje uloga podgrejaće strasti u krevetu. Ukoliko ima problema sa brzinom, usporite ga tako da mu to jednostavno kažete ili stavite ruke na njegove kukove i pokažite mu kako vam odgovara. Vi određujete tempo.

ON MISLI SAMO NA SEBE
– Nemojte njegovu usmerenost na svoj užitak zameniti za sebičnost. Muškarcima samo treba pokazati da će vaš orgazam povećati i njegov užitak. U tome vam može pomoći duža predigra, pa će seks biti intenzivniji, a vi ćete lakše postići vrhunac- objasnila je Kuper.

GREŠKE U KORACIMA
Iako je gotovo savršen, ljubljenje mu nije jača strana. Ali i za to ima rešenja. Prilagodite se jedno drugom, dajte mu do znanja kako vam odgovara, nežno ili ne. Što duže trenirate to ćete biti bolji.

FOKUSIRAN JE SAMO NA GRUDI
Svu njegovu pažnju privlače vaše grudi, ali ako je on previše grub, zauzmite poziciju u kojoj ste vi gore i pokažite mu kako želite da vas dira. Uzmite njegove ruke i stavite ih na grudi te sami odredite tempo.

 

izvor: 24sata.hr

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *