Javne kuće sele se internet: Sajt za preljubnike hit u svetu

Portal Ešli Medison, pod sloganom „Život je kratak, imajte aferu”, posluje u 24 zemljem, ima 17 miliona pretplatnika i zaradu od blizu 130 miliona dolara godišnje.

 

Ako želite da prevarite partnera, onlajn služba za zabavljanje Ešli Medison prava je adresa za vas, poručuje ovaj sajt koji je od pojavljivanja u Brazilu pre 15 meseci privukao milion pohotnih Brazilaca. Tako je ova južnoamerička državu od 194 miliona stanovnika postala najveće tržište ove kanadske kompanije.

Stvoren pre 10 godina, sajt Ešli Medison i slogan „Život je kratak. Imajte aferu” sada posluje u 24 zemlje i ima 17 miliona korisnika samo u SAD i šest miliona u Kanadi. Brazil je, međutim, tržište u razvoju kada je reč o broju klijenata, od kojih su 70 odsto muškarci, i novcu koji koriste kako bi finansirali iskušenja koja sajt nudi.

„Brazilci su naklonjeni zadovoljstvu, seksu i zabavi”, izjavio je za AFP Eduardo Borhes, predstavnik kompanije, prenosi Tanjug. „Dodajte to fascinaciji tehnologijom, komunikativnosti i želji da upoznaju ljude”.

Brazil ima 80 miliona korisnika interneta i među vodećim je zemljama po korišćenju društvenih mreža. To je kombinacija koja, kazao je Borhes, ne promoviše neveru, ali nudi alternative.

„Počeli smo u Brazilu u avgustu 2011. Očekivao sam godišnje oko 500.000 članova, ali sam dobio više od 800.000. A ove godine više od milion”, rekao je on.

Sa 17 miliona pretplatnika širom sveta, sajt će ove godine zaraditi 120 miliona dolara, a Borhes odbija da kaže koliko novca je zarađeno samo u Brazilu.

Sajt Ešli Medison stvoren je za žene. One ne plaćaju pretplatu niti kontaktiraju muškarce već su oni ti koji moraju da plate da pošalju mejl, čet poruku ili na drugi način koriste tehnologiju za virtuelno udvaranje. Sajt zapravo zarađuje na kreditima više nego na mesečnoj pretplati. Za razgovor dva člana, jedan od njih mora da plati pet kredita kako bi uopšte pokrenuo razgovor, a dalje poruke su besplatne. Paket od 100 kredita, koji muškarcu omogućava da kontaktira 20 žena u proseku, košta 25 dolara.

Na sajtu je sve dozvoljeno, od golih grudi do značajnih pogleda. „Pošalji mi fotografiju”, naveo je pretplatnik Guto kada ga je AFP kontaktirao. On tvrdi da je u braku 21 godinu i da se sajtu priključio u martu. Od tada je imao „dve afere, što je bilo prilično zabavno”.

 

izvor blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *