4 najbolje seks poze za krupnije

Tehnički gledano seks je jedna čudna stvar: uključuje (najčešće) dvoje ljudi koji stoje, sede ili leže u pozicijama u kojim kao da prkose gravitacionim zakonima, razmenjuju telesne tečnosti hukćući uz brze i ritmične pokrete.

 

Seks u stvari može da postane krajnje zamarajuć i neprijatan, ali i podjednako zadovoljavajuć i koristan. Ako vi ili ona imate određene probleme sa težinom i ne možete da isprobate neke divlje stvari u krevetu, ovde možete pronaći neke od vaših opcija ili seksualne položaje za različite tipove tela.

Pozicija 1
Ukoliko ona ima optimalnu težinu, a vi ste gojazni, lezite ili sedite naslajući se na leđa, ona treba da vas opkorači licem okrenutim ka vašim nogama. Savijte kolena, a ona neka se pomera gore – dole oslanjajući se stopalima na vaša kolena. Ova poza se naziva “obrnuta kaubojka”.

Pozicija 2 
Ako vi imate normalnu težinu, a vaša partnerka je malo krupnija, ona može da stoji, dok joj vi podižete nogu do nivoa grudi ili koliko joj razgibanost to omogućava. Onda se nežno privucite prema njoj i držite njenu nogu dok prodirete. Takođe, možete da stojite ispred partnerke, čije noge vise preko ivice kreveta ili na primer stola, zatim joj noge podignite ka gore oslanjajući ih na vaša ramena. Ova poza se naziva “leptir”, a takođe je može uraditi u klečećem položaju.

Pozicija 3 
Ako ste veoma različite visine, “kašika pozicija” je idealna za vas. Oboje morate da ležite na jednoj strani, dok ste vi iza nje. Uživaćete u nekim prilično kul potezima u ovoj pozi pošto je ona veoma intimna, prijatna i pogodna za bilo koji tip tela. Partnerkine noge treba da budu savijene u kolenima jer se u takvom položaju prirodno naslanja na vaše genitalije. Oboma će odgovarati ova poza. Vama jer možete slobodno da se pomerate, a njoj zato što je u ovom položaju stimulacija G tačke zagarantovana.

Pozicija 4 
Ako se oboje suočavate sa nekim neželjenim kilogramima, možete da probate sledeće: neka ona leži na leđima i polako savija kolena, a vi stojite između njenih nogu i podignite ih za vreme penetracije. Drugi pogodan položaj za vas je klasičan dogi stajl, koji je generalno prijatan za oba partnera.

 

 

izvor blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *