7 trikova da vaš dragi trenutno poželi seks

Retke su situacije, ali se ponekada i dogodi da muškarac na trenutak zaboravi na seks. Kako biste ga oraspoložili ako vidite da je pod stresom, nervozan ili tužan – evo šta možete da probate. Jedostavni trikovi uvek pale.

 

HRANA
Scene hranjena iz filmova nisu bez razloga tako popularne i pamtljive. Hranite ga poslasticama kao što su grožđe, jagode ili čokolada. Spoj hrane i seksa nikada ne može biti loš.

MASAŽA
Običnu masažu leđa i ramena pretvorite u senzualno iskustvo. Laganu masažu nastavite poljupcima i dodirima. Ubrzo će se masaža pretvoriti u pravu bujicu strasti.

MUZIKA
Muzika je jedan od najboljih načina “podgrevanja” atmosfere. Pustite omiljene ljubavne pesme koje će napraviti nezaboravnu atmosferu. Poželjan je i jedan senzualan ples.

KUPKA
Kupka u kadi uz sveće će vas dovesti u pravo raspoloženje za vođenje ljubavi. Uz ovaj ugođaj poslužite i neko vino.

PORUKA
Kratka SMS poruka tokom dana kojom ćete mu dati do znanja da mislite na njega – sigurno će ga oraspoložiti. To će ga navesti da odvrati misli s posla i da počne da razmišlja o vama.

DORUČAK
Malo ko može da odoli i da se ne oraspoloži kada vidi sveže pripremljen i serviran doručak u krevetu. Pripremite njegovo omiljeno jelo, lepo ga servirajte i gledajte kako se budi s osmehom na licu. Saopštite mu da ste spremni.

FLERT
Iznenadna poseta na poslu je super povod da ga šokirate velikim poljupcem i flertom. Kad odete, jedino o čemu će moći razmišljati ste vi. I to kako će vas strastno grliti kada se vrati kući.

 

izvor blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *