5 najboljih vrsta poljubaca

Danas se sve manje ljubimo. Vremena baš i nema, a ubrzani životni tempo nas češće odmah uvuče u seks, često bez puno poljubaca. Ipak, oni su za većinu žena i muškaraca najdraži deo veze. Uz savet da se ljubite češće, donosimo pet vrsta poljubaca koje najviše volimo.

 

PRVI POLJUBAC
Bilo da je reč o nekome ko vam se dugo sviđa ili nekome koga ste tek nedavno upoznali, prvi poljubac uvek sa sobom nosi određenu magiju. Prvog poljupca se uvek sećate, a čak i kada nije toliko dobar, bolji je od svih ostalih.

POLJUBAC U ČELO
Kada je reč o nekome koga samo želiš da skineš, nije najbolji, ali ako je reč o nekome koga stvarno voliš, poljubac u čelo je nešto najslađe na svetu. Naravno, ne izaziva napade strasti, ali sigurni smo da je slađi od čokolade.

NAPOKON POLJUBAC
Poljubac koji dajete svom dečku ili devojci koja se upravo vratio/vratila sa dvomesečnog puta nije baš najnežniji, ali je jedan od najboljih koji postoje. Mnogi su povredili svog partnera nepraktikujući ovakav poljubac, ali to nije nešto što im možemo zameriti.

BEZ REČI
Poljubac koji dolazi sasvim iznenada, a oduševljava svaki put. Najčešće se događa u klubovima kada oboje znate što se događa, ali niko ne želi preduzeti prvi korak. Strastven, brz i neočekivan: ovaj je poljubac nešto zbog čega se uvek smejete i danima nakon toga.

NA KIŠI
Romantičan, pogotovo ako ubacite malo drame. Iako se najčešće događa samo na filmu, ponekad naletimo na nekog i u stvarnom životu. Ovo je tip poljupca koji nam potpuno skrene pažnju sa činjenice da kisnemo i da ćemo se vrlo verovatno prehladiti.

 

izvor blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *