4 nove poze iz Kamasutre: Doživite orgazam za pamćenje

Razbijte monotoniju u spavaćoj sobi i probajte fantastične tehnike vođenja ljubavi, koje partneru i vama obećavaju više seksualnog zadovoljstva.

 

UKLIZAVANJE
Uputstvo: Žena leži na boku, donja noga je položena na pod, a gornju nogu drži u vazduhu i to savijenu u kolenu. Partner seda u predelu međunožja, diže njenu gornju nogu na svoje rame i prodire.
Efekat: Ojačaćete bočne i trbušne mišiće.
Stepen težine: 2

MOST
Uputstvo: Žena stvara most od svog tela na način da se savije u struku, lagano povije kolena, a rukama dodiruje pod koji je u stvari i oslonac. Muškarac prodire od pozadi pridržavajući se za ženin torzo.
Efekat: Vežba je izvrsna za jačanje gornjih i donjih trbušnih mišića kod žene.
Stepen težine: 3

SEZAM
Uputstvo: Partner neka legne na leđa na ivicu kreveta, a stopala bi trebalo da su mu na podu. Vi ga zajašite tako da vam jedna noga dodiruje tlo. Ovo je intimna poza sa mnogo zagrljaja, u stvari doslovce se morate jedan drugome „umotani“ u ruke.
Efekat: Ovo je spora, senzualna poza, savršena za popodnevna razgivanja i romantične trenutke. Idealna je za istezanje celog tela.
Stepen težine: 3

KREVET
Uputstvo: Žena se spušta na krevet i leži na stomaku tako da joj je samo gornji deo tela nalazi na krevetu, a donji „visi“. Muškarac prilazi, uzima ženine noge, prodire, stavljajući noge sa strane svog tela.
Efekat: Ova poza izvrsno jača mišiće stražnjice i bokova.
Stepen težine: 1

 

izvor blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *