Tajne tantričkog seksa

Tantrički orgazam može da traje čitavu noć. Ovo iskustvo zove se dolina orgazma, a dostupno je svakom ko dugo praktikuje tantru. Tada orgazmi dolaze jedan za drugim, svaki sledeći je sve dublji i ekstatičniji, a kada će se talas zadovoljstva završiti – zavisi od vaše volje. Partneri uživaju istovremeno, a zadovoljstvo se rasplinjuje po celom telu, zahvatajući i duh. Da biste krenuli ka ovom vrhunskom erotskom iskustvu, treba svakodnevno da radite vežbe koje vam opisujemo. Međutim, osim seksualne tehnike, za uspeh tantre važna je obostrana ljubav.

 

Magija tantre, staroindijske tehnike vođenja ljubavi stare preko 6.000 godina, dostupna je i starima i mladima, bez obzira na njihovo prethodno seksualno iskustvo

Prvi korak ka zadovoljstvu uopšte, pa i ka seksualnom ispunjenju, jeste prihvatanje sebe, svojih želja i potreba. Kada se osećamo dobro sa sobom i kad znamo šta želimo, a pritom imamo osobu sa kojom sve to možemo da podelimo, spremni smo za ljubavno-erotsku magiju koju tantra stvara.

Vežba 1: zbližite se
Nekoliko nedelja vežbajte tantričke vežbe intimnosti bez upuštanja u seks. One će vam pomoći da se dublje povežete sa svojim telom i s partnerom. Za to vreme zaboravite na cilj, umesto toga jednostavno uživajte u davanju i primanju.
– Razgovarajte s partnerom o svojim željama i fantazijama. To deluje jednostavno, a zapravo je izazov. Neke stvari o kojima maštamo teško je izgovoriti.
– Bar jednom nedeljno izdvojte sat vremena kada ćete neometano biti zajedno. Uredite prostor u kom ćete moći da se opustite i uplovite u zajedničke trenutke. Sveće, erotski filmovi ili priče, hranjenje prstima, mirisni štapići od svake sobe mogu da naprave hram seksualnog zadovoljstva.
– Eksperimentisanje s garderobom, vešom i nakitom doprineće da se osećate seksi i da zavedete partnera.

Vežba 2: sinhrono disanje
Sedite ili lezite licem okrenuti partneru i jedno vreme se samo gledajte u oči. Ne dodirujte se, ne govorite ništa, samo se gledajte tako kao da jedno drugom prodirete u dušu. Ostanite koncentrisani na to, a zatim probajte da uskladite ritam disanja. Potom desetak minuta dišite u istom ritmu. Osetite dah partnera na koži.

Vežba 3: erotika bez dodira
Stavite do znanja partneru gde i kako biste najviše voleli da vas dodiruje. Opišite mu precizno način na koji želite da budete dodirnuti. Uključite u igru rečima sve što vas uzbuđuje: krzno, vibrator, ulje za masažu, povez za oči, mekane tkanine, erotske filmove ili bezobrazne reči. Otvoreno govorite o svojim fantazijama, ne stidite se da zatražite i nešto drugačije, neobično, ćaknuto. Budite maštoviti i hrabri. Ovo je vreme za istraživanje, eksperimentisanje i preuzimanje odgovornosti za sopstveno zadovoljstvo. Tražite sve što želite! U ovoj vežbi sve je dozvoljeno osim dodira. Ako osetite potrebu za seksom, kažite to, ali se uzdržite. U narednim danima osetićete kako želja narasta. Prizovite slike o kojima maštate u svest, ali ih još neko vreme nemojte ostvariti. Kada konačno dođe do seksa, ova vežba će vam se višestruko isplatiti.

Ako imate partnera kog volite, verujete mu i oboje imate želju da eksperimentišete, na dobrom ste putu da postanete tantra majstor.
Dok eksperimentišete sa tehnikama tantre, ne pitajte se da li nešto radite na pravi način. U tantri ne postoji dobro ili loše, ispravno ili neispravno. Najvažnije je obostrano zadovoljstvo.

Vežba 4: seks, konačno
Tantrička tradicija stavlja akcenat na odlaganje samog čina vođenja ljubavi. A kada do toga dođe, nastavite da se gledate u oči. Neka to traje što duže. Tokom seksa primenjujte vežbu sa disanjem i razgovorom. Sporiji seksualni odnos pomoći će muškarcu da kontroliše orgazam, a ženi da više uživa.

Vežba 5: usporite disanje
Oduprite se želji da ubrzano dišete pred orgazam. Umesto toga, dišite duboko, iz stomaka, i postepeno izdišite vazduh. Možete da uskladite disanje s partnerovim ili da probate alternativu: kada vi udahnete, partner izdahne.

Vežba 6: menjajte poze i uloge
Različite poze pomažu smenjivanju muške i ženske energije. Zahvaljujući tome, muškarci se u seksu lakše prepuste i budu nežniji. Žene, zauzvrat, postaju direktnije i aktivnije. Kako budete eksperimentisali s različitim pozama i položajima, pustićete da se obe strane vaše ličnosti, i pasivna i aktivna, pokažu i usklade.

Vežba 7: odlažite orgazam
Istim mišićima kojima zaustavljate mlaz mokraće možete da kontrolišete tok seksualnog čina. Odložite orgazam jer će ga to učiniti intenzivnijim. Osim toga, odlaganje vrhunca poništava razlike između ženskog i muškog orgazma, spajajući tako partnere u ekstatično jedinstvo. Kada postanete majstor tantre, doživljavaćete simultane orgazme. Mnoge žene postižu ejakulaciju koja je karakteristična za muškarce, a muškarci višestruke orgazme karakteristične za žene.

Vežba 8: opustite se pred orgazam
Iako ovo zvuči kao paradoks, važno je da oboje ostanete opušteni kada nailazi vrhunac. Kad osetite da je orgazam blizu, usporite, duboko dišite i prekinite nakratko s vođenjem ljubavi. Opustite se i pokušajte da usmerite energiju iz polnog organa kroz celo telo.
Tantričke igre nemaju granice.

 

izvor blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *