Kako da mu u krevetu govorite “prljavo”, a da ne ispadnete prostakuša

Znate i sami koliko “prljavi” govor može biti uzbudljiv, samo ne znate kako da ga započnete. Evo saveta poznatog erotskog pisca Rejčel Kramer Basel kako da nestašne, seksi reči upotrebite kad god to poželite.

 

MISLIM O TEBI
Počnite tiho da mu šapućete “mislim o tebi ceo dan”, ližući mu ušnu školjku. Delite mu komplimente o njegovoj zadnjici i grudima, jer muškarci to obožavaju.

ON UZVRAĆA UDARAC
On će vam sigurno uzvratiti da je takođe “razmišljao o vama”, a vi ga uhvatite za glavu i sa najboljim Skarlet Johanson glasom kažite da osećate kako vas je zamišljao tokom dana.

POČETAK RAZGOVORA
E sada je vreme da se zaista “razgovara”. Ali ako vam još uvek nije prijatno da krenete sa “Želim tvoj penis u mojoj vagini”, recite mu šta vam se svidelo tokom prošlog vođenja ljubavi. “Sviđa mi se kako si mi zgrabio grudi” ili “volim te kad mi…”, sigurno će ga stimulisati da se potrudi oko vas.

AKCIJA, AKCIJA
Imajte na umu da seks nije samo priča već i akcija. Pitajte ga gde želi da ga dodirujete i navalite. Nije na odmet da mu često ponavljate koliko ga želite.

I ŠALE SU VAŽNE
Nestašne šale su odlične za razbijanje nervoze tokom seksa. Seks je sjajna prilika i da priznate neke fantazije i igrajte uloge, jer muškarci to, zaista, vole.

 

izvor blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *