Nemica pokušala da uguši momka grudima

Advokat po imenu Tim iz Nemačke prijavio je policiji da je njegova devojka Franciska pokušala da ga uguši grudima. Nesreća se dogodila dok je par vodio ljubav, a Nemica je izjavila kako je želela da njen dragi “umre na najlepši mogući način”.

 

Kada je Tim (34) prvi put ugledao Francisku (33), pomislio je kako pred njim stoji žena njegovog života. Kako je voleo dame punijeg stasa, dopalo mu se što je Nemica od njega teža 20 kilograma.

Par je počeo da se zabavlja, a ubrzo i da živi zajedno. U početku je sve bilo savršeno, a onda su se kod Franciske pojavili psihički problemi.

– Što je meni išlo bolje, to je njoj bilo sve lošije, ali uprkos problemima, u krevetu nam je još išlo dobro. Sve do incidenta – rekao je Tim za “Bild”.

Bizarni napad se dogodio tokom seksa, kada je Franciska sedela gola na svom momku.

– Ljubio sam joj grudi, a onda je odjednom moju glavu svom snagom pritisnula na sebe. Ostao sam bez vazduha. Jedva sam se istrgao i pobegao kod suseda, odakle sam pozvao policiju – prisetio se Tim.

Iako je Franciska uveravala policajce da nije imala loše namere, Tim je izjavio da je njemu rekla da je “samo želela da on umre na najlepši mogući način”.

 

izvor blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *