5 lekcija za uzbudljiviji seks

Seks sa vašim partnerom nije baš onakav kakav biste želeli da bude. Možda u nečemu grešite? Srećom, neke greške se daju i ispraviti.

 

Iako verovatno nikada niste razmišljali o tome da uzimate časove iz seksualnog vaspitanja, postoje stvari koje možda radite pogrešno ili bi trebalo da ih izbegavate. Ako ste činili greške, ne brinite, mnoge od njih možete ispraviti. Ipak, ne zaboravite da vas je u vezi dvoje i da oba partnera treba da učestvuju u promenama koje će doprineti uzbudljivijem seksualnom životu. Opustite se, uživajte i istražujte, a uz naše savete promenite ono što, svakako, nije dobro.

NE KORISTITE SEKS KAO ORUŽJE 
Seks bi trebalo da zbližava, pa samim tim odbijanje da vodite ljubav, kao deo osvete, nije dobro. To ne znači da treba da pristanete na seks kada niste raspoloženi ili kad to jednostavno ne želite, ali nemojte mu odbijanjem davati lekciju samo zato što ste u svađi. Znate i sami koliko je sladak seks pomirenja, pa je bolje da se držite tog stava.

MUŠKARAC NE ZNA KOJA JE VAŠA SEKSUALNA FANTAZIJA 
Izrazite rečima svoje potrebe i želje. Ne dozvolite da vam bude neprijatno da kažete šta hoćete. Znamo da ste možda patrijarhalno vaspitavane, ali verujte, seks služi i za uživanje, a ne samo za reprodukciju. Muškarci treba da znaju koje su vaše skrivene fantazije, jer, kako bi ih inače ostvarili.

ŽENE I MUŠKARCI NISU SA ISTE PLANETE 
Muškarce zbunjuju žene, a žene ne razumeju muškarce. Naši mozgovi funkcionišu na različit način, što je često uzrok frustracija. Razmišljanje da muškarci isto shvataju seks ili da imaju iste seksualne želje kao žene dodatno će pogoršati seksualno iskustvo. Možda radite baš nešto što on ne voli. Razgovarajte što više, jer je to način da shvatite šta partner želi i očekuje…

NIJE GREH DA ŽENA INICIRA SEKS 
Mnogim muškarcima je jako privlačno i seksi kada žena preuzme inicijativu, iako one to veoma retko čine. Slobodno ga pozovite dok je na poslu, recite koliko ga želite, i insistirajte da što pre dođe kući. Verujte da će ga to veoma uzbuditi, a i vama će dobro doći takav podsticaj. Osećaj moći koji dobijate preuzimanjem inicijative deluje kao jak afrodizijak.

MONOTONIJA UBIJA ŽELJU ZA SEKSOM 
Nikada, ali baš nikada ne planirajte seks. Muškarci vole spontanost, pa bilo šta što ima veze sa seksom zaista ne bi trebalo da se događa u tačno određeno vreme ili na striktno zacrtanom mestu. Ne insistirajte uvek da vodite ljubav u spavaćoj sobi. Biće oduševljen i ukoliko se to dogodi na kuhinjskom pultu, pod tušem ili u autu, a to su samo neki od primera. Nemojte se plašiti eksperimentisanja.

 

izvor blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *