Šta muškarci stvarno žele od predigre

Obično se misli da žene više vole predigru, ali najnovije istraživanje potvrdilo je i da muškarci vole da se igraju pre glavnog čina. U istraživanju Glamour magazina, čak je 88 odsto muškaraca reklo da voli dugo maženje i ljubljenje uz set omiljenih pesama. saznajte šta još vole.

 

Najviše muškaraca, oko 40 odsto upražnjava metod da devojku otvoreno pita da li je za seks, a 28 odsto svoje namere otkriva s intimnijom rasvetom i muzikom. Nešto manji procenat zavodnika malo više se trudi i dragu očara kulinarskim veštinama.

PREDIGRA- ORALNI SEKS
Muškarci žele da udovolje partnerki i zato se polovina muškaraca u predigri odlučuje za oralni seks, a trećina dragu obasipa poljupcima po celom telu.

I KINEMATOGRAFIJA DOLAZI U OBZIR
Muškarcima su porno filmovi “omiljena literatura”, ali u delu kada ih gledaju s partnerkom 47 odsto muškaraca izjasnilo se da se u tim trenucima radije fokusira na partnerku, dok samo 25 odsto to smatra najboljom mogućom predigrom.

 SEKSI IGRAČKE 
Oko 52 odsto muškaraca srdačno će vas dočekati s idejom da u predigru uvedete neke seksi igračke, a tri odsto više anketiranih priznaje da nakon nekog vremena predigra postaje dosadna i žele što pre da krenu u “akciju”.

 

izvor blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *