Ako niste dobre u krevetu, otkrijte i zašto

Mislite li da ste prava seksi carica u krevetu ili ipak imate neke sumnje? Pročitajte šta muškarci ne vole kod žena kad je seks u pitanju i šta ih čini lošim u krevetu.

 

SPAVAĆA SOBA 
Ako vaša spavaća izgleda kao radna, a vi uvek u krevetu pre spavanja gledate račune umesto dobre knjige ili partnera, znajte da niste neodoljiva seksi boginja.
Seksolog Sintija Džentri, autorka knjige “Šta muškarci stvarno žele u krevetu”, kaže da muškarce izuzetno odbija kada je žena poslovna i u spavaćoj sobi. Izbacite sav posao iz sobe – bolje je i za vaše zdravlje i za seksualni život.

ORALNI SEKS
Teško da ćete sresti muškarca kojem oralni seks nije jedno od najvažnijih seksualnih zadovoljstava. Ako ne znate kako da ga započnete, iznenadite ga na primer, dok radi za računarom, a ako se bojite kakva vam je tehnika, jednostavno ga zamolite da vam govori što mu odgovara. Ako želite i vi oralni seks, takođe ne morate da se brinete o negativnoj reakciji partnera, jer većinu muškaraca to jako pali.

OSTANITE U KREVETU POSLE SEKSA 
Neke žene odmah nakon intimnosti odlaze u kupatilo da bi se istuširale, ali muškarcu bi to mogao biti znak da se osećate prljavo. Tada će imati osećaj da vam nije bilo lepo jer niste ostali da se mazite barem nekoliko minuta. Ostanite malo u krevetu, a zatim idite u toalet.

DONJI VEŠ I ODEĆA
Svi vole da se osećaju udobno u svom domu, ali ne morate zato po ceo dan da budete u staroj, razvučenoj trenerci i raščupane kose. Seksualni terapeut Jan Kerner kaže da je dovoljno da istaknete obline, posebno one koje vaš partner voli, a s vremena na vreme potrudite se da obučete seksi kompletić i iznenadite ga “vrućom” večerom.

NE SPOMINJITE BIVŠE 
Jedna od najgorih stvari koje možete da učinite je da partnera upoređujete sa bivšim dečkom, posebno u seksu. Dovoljno je da se zamislite i zapitate kako biste se osećali da on odjednom počne da priča o seksu s bivšom devojkom.

ODUGOVLAČITE SA SEKSOM 
Ako provodite previše vremena u kupatilu pre odlaska u krevet, to će izludeti partnera, ali u negativnom smislu. Dok vi obavite sve pripreme, on će već zaspati.

 

izvor blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *