Profesorke obožavaju tvrd kurac

Nema tu velike priče. Kao i svi klinci u našoj gimnaziji, i ja sam bio zaljubljen u svoju profesorku matematike, s tom razilkom što sam ja bio odličan đak. Možda tome mogu i da zahvalim što sam sa njom proveo nezaboravne trenutke. Evo kako se to dogodilo. Profesorka je bila kao iz filmova.

Lepe duge noge, izbačena guza, uzak struk, a onda velike čvrste sise, lep vrat i prekrasno lice. Šta više treba klincu od 17 godina da se zaljubi. Svi smo o njoj maštali, na nju drkali, tajno joj pisali pisma, naravno anonimna, jednom rečju – patili. Stanovao sam pored grada i u momentima, kad sam mislio da sam sam, vikao sam pticama i nebu njeno ime.

Ona je, naravno, svakog momenta osećala halapljive poglede kilnaca i izgleda da joj to nije smetalo. Čak, štaviše, po razredu se, ispred table uvek kretala tako da su joj pokreti bili izazovni, da su joj njena lepa guzica i sise uvek dolazili maksimalno do izražaja. Tog dana pisali smo pismeni zadatak iz matematike i nakon časa profesorka me je zamolila da ostanem. Dvadeset pari očiju mojih razrednih drugova me je pogledalo sa zavišću.

Samo sam se lagano nakašljao. – Pomoći ćeš mi da ove pismene odnesem do kuće. Može? Ako imaš drugih obaveza, ja ću… – – Ne, ne, ne. Sam sam kod kuće i niko me ne čeka – rekoh zapanjeno.

– Odlično – reče profesorka i nasmeši se. Iako je bila subota nizašta na svetu ne bih propustlo da samo trenutak budem s njom. Uzeo sam sve radove i sa profesorkom otišao do njenog stana. Tamo je već bio njen muž, dobričina, gromada od čoveka.

Već sam se spremao da se pozdravim i odem kad ona reče: – Šta si se ukipio, sedi. Sad ćemo nešto pojesti, a onda ćeš mi pomoći da ovo pregledam. – Ali ja… – počeh neuverijivo da mucam. – Ajde, ajde dečko, sedi.

Sad nisi u razredu nego si naš gost. Mi smo domaćini -reče Dobričina. Profesorka izađe i kad se vratila presvučena u kućnu haljinu, videh joj bele gaćice i grudnjak sa sisama koje su kipele, pre nego što je nehajno stegla haljinu. Kao da je to uradila namerno.

Zamolih je da operem ruke, a ona mi smešeći se pokaza kupatilo. Uleteh u njega da što brže izdrkam, da mi ne primete kurčinu koja se spontano digla. Zažmurio sam, spustio pantalone negde do kolena. Odjednom, kao grom, neko kucnu i otvori vrata.

– Požuri, supa će se ohladiti – reče profesorka ulazeći. – Peškir ti je ovde – reče, milujući me po grudima i navlačeći moj kurac tako da on štrcnu po kupatilu. Smeten, brzo se obukoh, oprah ruke i bled kao krpa sedoh za sto. To je ipak bilo previše.

Za dva minuta ostvarili su se svi moji snovi koje sam sanjao četiri godine. – Jedi dečko, nemoj da se stidiš. Kroz usta snaga ulazi – reče Dobričina. – Naravno da će da jede, onda će biti još veći i jači – reče profesorka pogledavši me svojim velikim, nevinim plavim očima, blago se smešeći.

Posle ručka seli smo za sto. Dobričina je nešto pričao i pio, a mi smo ispravljali školske zadatke. Iznad stola, ozbiljna kao svaki profesor, a ispod gurala je svoje noge među moje, tako da je bilo vrlo teško skoncentrisati se na rad. Jebe mi se za rad, radi toga nisam ni došao.

To je potrajalo do kasno uveče. Počela je padati neka kiša, kao Bogom dana, i profesorka predloži da posle večere prespavam kod njih. – Pa naravno, gde će sad dete po ovom vremenu. Samo se javi svojima – reče Dobričina.

– Nije mi niko kod kuće, ali ja… -počeh. – Odlično, sada nema problema – nastavi on polupijan. Večera, tuširanje, nova posteljina, soba do njihove, sve se odigravalo filmskom brzinom. Nisam imao pidžamu.

Legao sam nag. Nije bilo kraja mojoj sreći. Sve čisto, mirisno, a što je najvažnije, ostvario se moj san. Ona mi je izdrkala.

Bio sam u blaženom polusnu. Iznenada sam osetio da je neko u sobi. Otvorih oči. Zahvaljujući mesečini sam primetio da iznad mene stoji profesorka i da je jednim pokretom skinula spavaćicu.

Ugledao sam njenu pičku, veliki zlatni trougao i teške sise koje su se dizale i spuštale ubrzanim ritmom. Bila je uzbuđena kao i ja. Poljubila me je, a onda ljubeći grudi i stomak halapljivo strpa kurac u svoja usta. Uvlačila ga je i izvlačila.

Mislio sam da ću eksplodirati. – Oh… kako je tvrd… mlad i tvrd… – dahtala je – Gde je on… – uplašeno upitah. – Bez brige… spava kao top. Ništa ga ne može probuditi – šaputala je ljubeći me.

Opkoračila me je, zajašila, uhvatila kurac igrajući se njim oko pičke, a onda ga uvuče u nešto toplo i lepo dižući i spuštajući guzu. Sise mi je naizmenično spuštala u usta. – O maleni… niko me više neće… jebati nego ti… oooh… tvrd je kao… drvooo… Je l’ ti lepo… Jebe te tvoja profesorka… aaah… – cvilela je, a od sisa koje su mi bile u ustima nisam mogao ni pisnuti. – Nećeš ovo… nikom pričati… malecki… samo ćeš me ti jebati… jooj… oooh… -ječala je.

Uspravi se, strese, zastenja, a onda onako prekrasna svali se na mene ljubeći me i milujući. Malo kasnije se diže i obuče spavaćicu. Primaknu se, podiže je do stomaka. – Poljubi je, do sledećeg puta – prošapta.

Malo je razmakla noge, a ja sam zadubio glavu u njenu pičku pokušavajući da je jezikom jebem. Ona ju je rastvorila prstima. Lizao sam je i ljubio kao da su usne na licu. – Sad spavaj, probudiće mi se muž.

Budi dobar – prošapta i ode nečujno kao što je i došla. .

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *