Najbolja i najgora mesta za seks

Kada se iskrice u spavaćoj sobi ugase, potrebno je potražiti neka nova mesta za seks. Izbor je i više nego šarolik, ali prvi korak do nezaboravnog seksa je odabrati pravu lokaciju. Ali, o tome dobro vodite računa, jer zna da bude i neugodno.

NA OTVORENOM
Precenjeno: Na plaži
Pokreti na pesku ili kamenčićima mogu da budu vrlo neugodni i usporeni. Zadovoljstvo bi moglo da izostane, a osim toga pesak vrlo lako može da dođe do osetljivih područja i da dovede do sasvim suprotnog efekta.

Potcenjeno: U šumi
Za razliku od plaže, šuma nije tako često povezana sa seksom toliko dobrim da vam se zavrti u glavi. Ali, itekako može da bude. Sve što vam treba je vreća za spavanje za dvoje, logorska vatra i voljena osoba uz koju ćete se priviti.

PRILIKE
Precenjeno: Na dan venčanja
Toga dana ste iscrpljeni i nije vam baš dobro od prevelikih izliva nežnosti nakon što vas je veliki broj rođaka poljubio i zagrlio. Idite na spavanje i čuvajte se za medeni mesec.

Potcenjeno: Sitni sati subotom uveče
Kada deca napokon odu na spavanje, makar na 15 minuta, zgrabite jedno drugo. Bićete zaprepašćeni strašću koja će vas obuzeti.

MESTA
Precenjeno: Kuhinjski elementi
Možda im je visina podešena baš onako kako treba, ali uzmite u obzir sve one oštre uglove koji će izazvati nimalo seksi bolove u leđima. Činjenica je da je, bez obzira na pozu, seks ipak najbolji na mekšim površinama.

Potcenjeno: Novi tepih
Ima li boljeg načina da proverite uklapa li se vaš novi tepih uz ostali nameštaj nego da se s partnerom prepustite strasti na toj mekoj površini? Osećanje će biti kao na početku veze, samo sa većim iskustvom.

SEKS NA BRZAKA
Precenjeno: Seks na brzaka u toaletu aviona
Osim što su neverovatno mali i skučeni, toaleti u avionu nisu baš reprezentativni primerak za dobar seks. Osim nedostatka prostora očekuje vas i ne baš ugodan miris.

Potcenjeno: Toalet u restoranu ili hotelu
Dovoljna količina prostora ostaviće vam mesta za eksperimentisanje, a sama činjenica da radite nešto zločesto i zabranjeno biće i više nego uzbuđujuća.

AFRODIZIJACI
Precenjeno: Med
Zaboravite na brojenje kalorija, ali uzmite u obzir efekat meda koji za vreme seksa može biti “bolan”. Kombinacija meda i trenja lako može da dovede do neželjene brazilske depilacije.

Potcenjeno: Začinjena hrana
Ljute i čili papričice mogu dodatno da vam daju stimulans. Osim toga, začinjena hrana će sprečiti prejedanje pa ćete biti poprilično raspoloženi za akciju, a ne za spavanje.

IZAZOV
Precenjeno: Soba sa razmaknutim zavesama
Jedna stvar je da se pored prozora zagrlite i poljubite, a sasvim druga je da se prepustite nesputanoj strasti. Možda je činjenica da vas komšije mogu videti na delu tog momenta uzbuđujuća, ali baš i neće biti tako poželjno narednog jutra kada budete odlazili na posao.

Potcenjeno: Hotelska soba sa razmaknutim zavesama
Nema traga komšijama, a postoji nešto posebno uzbuđujuće u činjenici da bi vas neko ipak krišom mogao videti. Dobićete potrebno uzbuđenje bez potencijalno neugodnih situacija s poznanicima.

izvor blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *