Znaci koji otkrivaju kakve ste u seksu

Ako želite da budete sigurni da ne gubite dragoceno vreme, obratite pažnju na ove znake koji otkrivaju i više nego što mislimo.

Dobro se osećate u svom telu
Jedan od pokazatelja muškarcima da ste dobre u krevetu je samopouzdanje u vezi s vlastitim izgledom. Ako za susret odaberete neku suptilnu kombinaciju, koja ne otkriva previše, ali u kojoj do izražaja dolazi vaš seksepil, to pokazuje da ste pune samopouzdanja.

Žena koja se u svom telu oseća dobro, verovatno će imati više samopouzdanja i u krevetu. Neće se bojati da bude gola pred muškarcem i neće joj smetati da potpuno izloži svoje telo pogledu partnera u određenim pozama.

Sklone ste kritikama i večito nezadovoljne
Ako ste u privatnom životu sitničavi i skloni da partneru prigovarate za svaku sitnicu i da vam ništa nije po volji, to jasno ukazuje da vama nije lako ugoditi. Muškarcu će biti jasno da u krevetu na uvo neće slušati “bezobrazne” izlive strasti, već razne prigovore od kojih će ga želja za seksom momentalno proći.

Ne žudite za pažnjom i sigurne ste sebe
Ako je žena sigurna u sebe, neće se preterano truditi da privuče nekog izazovnom odećom, vikom i željom da bude u centru pažnje. Muškarci znaju da se naoko krotke žene u krevetu mogu pretvoriti u pravu zver.

Zdrava količina samopouzdanja nosi sa sobom određenu dozu sigurnosti. Preterivanje sa šminkom, učestale samokritike i isticanje mana znak su da je žena nesigurna, a kad je nesigurna ni u seksu ne može biti dobra.

Znate šta hoćete i ne bojite se to da kažete
Planiranje zajedničkih aktivnosti na početku veze takođe mogu biti putokaz kakav će vam seks biti. Ako vi predlažete šta ćete raditi i gde ćete ići, to pokazuje da ste nezavisni i ne bojite se da kažete šta želite. To muškarcu jasno pokazuje da ste takvi i u seksu, da neće morati da vam čita misli šta volite a šta ne, već da ćete svojom inicijativom doprineti zajedničkom uživanju.

Ljubite s puno strasti
Način na koji se ljubite otkriva i kako ćete se ponašati u krevetu. Da li stojite mirno ispred partnera s napućenim usnama ili rukama prelazite po njegovom telu ljubite ga strastveno? Ako se poigravate poljupcima, muškarac može biti siguran da ga i u krevetu sa vama očekuju razne uzbudljive igrarije.

izvor blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *