Kako da dešifrujete govor njegovog tela

Skoro 90 procenata svojih namera ljudi iskažu kroz pokrete tela i tonom glasa. Upravo govor tela može da vam otkrije da muškarac ne misli baš sve što vam je rekao da oseća prema vama. Zato obratite pažnju na njegovo telo dok vam se obraća i bićete iznenađeni šta sve možete da otkrijete.

Prvi susret
Muškarci su očigledni i to je prva stvar koju morate da imate na umu kada “pokupite” njegove signale. Dakle, ako gleda u vašem pravcu, podiže obrve i osmehuje se, sigurno želi da vam privuče pažnju.

Kako prepoznati flert?
Na sastancima muškarci uglavnom neslušaju mnogo šta žene govore. Ali ako vas zainteresovano gleda u oči, dodiruje po ruci ili vas nežno dotakne po leđima, očigledno flertuje sa vama.

Da li smo samo prijatelji?
Mislite da na vas gleda kao na drugaricu iz “trećeg razreda”? Nije isključeno, jer se muškarci često ponašaju prijateljski i ne možete da procenite šta vi, u stvari, njemu značite. On je učtiv i često vas grli, ali se ne ustručava da pogleda u drugu ženu. Idite dalje, jer on ne vidi ljubavnicu u vama.

Signali u seksu
Ako je vaš muškarac tokom seksa pažljiv i trudi se da vam ugodi u predigri iako bi najradije odmah prešao na glavnu stvar, sigurno mu značite. Međutim, ako izbegava da vas gleda u oči i ne osluškuje vaše potrebe tokom ljubavnog čina, ne očekujte puno od njega ni u vezi.
Razgovor o vezi
Kada želite da popričate sa partnerom o vašoj vezi, prvo proverite da li je raspoložen za razgovor. Ukoliko gleda u daljinu sa prekrštenim rukama i nogama, trenutno je odsutan, pa odaberite drugi trenutak. Za ovakav razgovor najbolje iskoristite šetnju u prirodi ili ga odvedite na kafu u omiljeni kafić.

Kada vas zaprosi
Čak i prilikom prošnje, jednom od najlepših trenutaka u životu svake žene, morate obratiti pažnju na signale koje šalje telo vašeg muškarca. Ako vas gleda u oči kad vas pita da se udate za njega, samouvereno iako je na kolenima, znajte da vas voli i da ste upravo vi prava osoba za njega. Ali ako osetite podrhtavanje u njegovom glasu, ako se vrpolji, a pored vašeg “da” dobijete samo mlaki zagrljaj, tu očigledno nešto nije u redu.

izvor blic

Live Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *