Oblik grudi govori o seksualnim sklonostima žene

Italijanski seksolog Piero Lorenzoni tvrdi da se karakter žene i neke njene osobine mogu proceniti na temelju oblika i veličine grudi. Hajde da vidimo kako je to Lorenzoni po obliku grudi definisao seksualni temperament “ispitanica”.

DINJA
Prema mišljenju tog italijanskog seksologa, žena s velikim okruglim grudima koje liče na dinje možda na prvi pogled deluje majčinski, ali je to daleko od istine. Takva žena voli da jede, želi da joj ugađaju i da joj se dive i nije previše zainteresirana za seks.

LIMUN
Grudi u obliku limuna ukazuju na vatrenu partnerku. Takva žena je puna života, ume da se nasmeje i našali na svoj račun, a u krevetu vole raznolikost.

ANANAS
Ovalan oblik grudi nalik na ananas odaje inteligentnu ženu. Vlasnice tako neobično nazvanog oblika grudi inteligentne su karijeriskinje, koje su usprkos tome romantične i verne ljubavnice.

GREJP
Grudi poput grejpfruta ukazuju na stidljivost i jednostavnost. Ova žena će razmaziti partnera i nežnost joj je važnija od seksa. Iako izgledaju vrlo erotski, vlasnice takvih grudi su plahe, a u krevetu nisu zahtevne.

POMORANDŽA
Žena s dve pomorandže ispod majice je samouverena i dobro zna koji su joj životni prioriteti.

TREŠNJE
Kad su grudi poput trešanja, radi se o inteligentnoj, vrlo zabavnoj i uzbudljivoj ženi, srdačnoj i društvenoj, razumnoj ali i lakomislenoj, dobroj i pouzdanoj i prilično odanoj seksu.

KRUŠKE
Žene s kruškolikim grudima vole ljubav u svim varijacijama. Prijatne su, ali neukrotive i samostalne. Usprkos tome što nisu prepametne, a četo su i nespretne – umeju da povuku muškarce za nos. Neverne su, jer vole avanture, a seks s njima obično je čista ekstaza.

JABUKE
Jabučaste grudi navodno otkrivaju frigidnu domaćicu, koja teško doživljava orgazam, ali u krevetu bi isprobala ama baš sve. Nerado menjaju partnere i obično su pametnije od svojih muževa.

izvor blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *